Kist

D-f-n4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
34
4
1
29
Merhaba kızlar. Bobregim agriyo diye doktora gittim fakat pcos olduğumu öğrendim.Ama ben 2 sene önce doğum yaptım ve evlendigin ilk ayda hamile kaldım . Ağrım arada oluyo . Düzenli adetim oluyo 1-2 gün geç gelio bazen ama onuda strese baglıyorum . Kısaca adetim düzenli ve doktorum dediki bunlarla sen ömür boyu yaşican korkulacakbsy yok bünyem yapıyormuş . Ben anlamadım nasıl oluyo bunlar ? Gerçekten korkulcak bisy yok mu 2 doktora gittim biri bunu dedi biride önemli bsy degl çok küçük dedi doğum kontrol hapı verdi .s valla kadın doğuma açtım konu ama kimse bsy yazmadı oyüzden buraya yazdım k.bakmayın lutfen

İyi bir hastaneye, iyi bir doktora muayene olmalısın öncelikle. Sonrasında tedavine bakarsın. Ama önce doğru teşhis.

artık hemen hemen herkeste olan durum çağın getirisi hormanların değişimi pco bendede var tedavisi yok anlık tedavileri oluyor atıyorum adet olamadın yada erken oluyorsun yada hamile kalamıyorsun gibi onun dışında evet bunla yaşıyorsun seni rahatsız eden birşey değil minik kistler ama kontrolde fayda var tabi

artık hemen hemen herkeste olan durum çağın getirisi hormanların değişimi pco bendede var tedavisi yok anlık tedavileri oluyor atıyorum adet olamadın yada erken oluyorsun yada hamile kalamıyorsun gibi onun dışında evet bunla yaşıyorsun seni rahatsız eden birşey değil minik kistler ama kontrolde fayda var tabi
Ben hamile kaldım hemde evliligimin ilk ayında adetim de düzenli buda normal mi

Ben hamile kaldım hemde evliligimin ilk ayında adetim de düzenli buda normal mi
tabi ki normal kalabilirsin kalamanda var senin yumurtan yeterli olgunluğa erişiyordur , bazıları erişmiyor. küçük kalıyordur ; mesela benim erişmiyor ben klomen kullandım büyütsün diye o ayda hamile kaldım, şimdi nasıl olcak bilmiyorum. 2 doktorda birşey dememiş 2. doktorda doğum kontrol hapını , pco genelde düzensizlik yapar o yüzden dverirler düzenlesin diye ondan vermiş, oysa senin düzenli ki düzenlide olabilir yani. muhtemelen hafif pcolusun sen ben kullanmazdım ama doktora danışmadan genede birşey yapma derim sonuçta doktor değilim yanlış yönledirmim yaşadıklarımı söylüyrum

tabi ki normal kalabilirsin kalamanda var senin yumurtan yeterli olgunluğa erişiyordur , bazıları erişmiyor. küçük kalıyordur ; mesela benim erişmiyor ben klomen kullandım büyütsün diye o ayda hamile kaldım, şimdi nasıl olcak bilmiyorum. 2 doktorda birşey dememiş 2. doktorda doğum kontrol hapını , pco genelde düzensizlik yapar o yüzden dverirler düzenlesin diye ondan vermiş, oysa senin düzenli ki düzenlide olabilir yani. muhtemelen hafif pcolusun sen ben kullanmazdım ama doktora danışmadan genede birşey yapma derim sonuçta doktor değilim yanlış yönledirmim yaşadıklarımı söylüyrum
Yani bende şaşırdım . Bi doktor hiç umursamaz bile . Digeride baya açıkladı . Kadınların yumurtasını içinde 1-2 tane bisy varmış adını unuttum sadce sende fazlası var dedi . Dogurganliginda var kanaman düzenli dedi ilaca gerek yok dedi

Back