• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist:(

sekerpembem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
135
0
96
İstanbul
arkadaşlar yaedımlarınızı bekliyorum başıma gelen olayı özetlemeye çalışacağım. hiç sekmeyen adetim bu ay olmadı ilk başlarda hamile olduğumu düşündüm fakat testlerim hep negatif sonuç verdi. 13. günde doktora gittim ve sol tarafımda 4.5 cm çapında bir kistim olduğunu öğrendim. doktor doğum kontrol verdi kullanırsam küçülebileceğini söyledi bir ay sonra kontrole çağırdı. korkuyorum ama nasıl bişey . kötü olabilir mi. bu tip durum başından geçen varsa yazarsa çok mutlu olacağım. bide bu durum hamileliğe engel midir? doktora neden sormadın bu soruları diyebilirsiniz. kist deyince şaşırdım kaldım. neyse cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ediyorum

kistin oluşmasına neden olacak ilaç kullandın mı..
ben geçen ay klomen kullandım ilk kez dozu fazla geldi..
3 tane kistim oldu..
doğum kontrol hapı kullandım..
1 tanesi hala erimemiş.. 5 cmlikti kistler.. şimdi 1,4 cm lik olmuş küçülüyor da bu ay anca gider..
korkmanı gerektiren birşey yoktur..
1 taneymiş hapla gider merak etme..
geçmiş olsun canım..

hiç korkma bu anlattığın basit yumurtalık kisti oluyor. benimkiside 5 cm olmuştu. bu zaman zaman kadınların başına gelebiliyor. yumurtan o ay çatlamadığı için içi sıvı doluyor ve kist oluşuyor. doğum kontrol hapıyla geçer. sağlıkla kal..

arkadaşım geçmiş olsun bende de santimlerini ununuttum ama bende de 20 tane kist oluşmuş ilaçla zordu ben açık ameliyat oldum hem benim tüplerimde tıkalıydı 2şeyi birden hallettik bende neden olduğunu bilmiyorum çok ta doktora gittim hep özelle ama hiç bir doktor anlamadı adet zamanlarım da çok ağrı yapıyordu kistler

kistin oluşmasına neden olacak ilaç kullandın mı..
ben geçen ay klomen kullandım ilk kez dozu fazla geldi..
3 tane kistim oldu..
doğum kontrol hapı kullandım..
1 tanesi hala erimemiş.. 5 cmlikti kistler.. şimdi 1,4 cm lik olmuş küçülüyor da bu ay anca gider..
korkmanı gerektiren birşey yoktur..
1 taneymiş hapla gider merak etme..
geçmiş olsun canım..

cnm ne kadar süre kullandın acaba benim annemde de var kist doktor zararsız dedi 4 cm likmiş 3 4 aydır ilaç kullanıyor ama kistte hiç bir değişme yok acaba sizin ki ne kadar sürede eridi onu sorcaktımbenneyaptımki

Back
X