• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist

Ruhuyorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
2
0
1
27
IMG_5264.jpeg
Merhaba kızlar bugün doktora gittim kistim olduğunu söyledi bir ay sonra regl döneminin ikinci gününde tekrar gitmemi söyledi ve ben ikinci bebeği istiyorum bu kist engel olur mu ilk çocuğum denememe rağmen 6 ay sonra oldu bu kist yoktu kasık ağrısı ile gittim kan aldı betahcg <0.200 çıktı

Eki Görüntüle 3527209 Merhaba kızlar bugün doktora gittim kistim olduğunu söyledi bir ay sonra regl döneminin ikinci gününde tekrar gitmemi söyledi ve ben ikinci bebeği istiyorum bu kist engel olur mu ilk çocuğum denememe rağmen 6 ay sonra oldu bu kist yoktu kasık ağrısı ile gittim kan aldı betahcg <0.200 çıktı
Kist dedi geçtiyse ozamam şunu yapın 1 ay boyunca hamur şeker yemeyin kistler bunlardan ürüyo coğalıyolar 1 ay sonra bişeyin kalmaz erir kendiliğinden veya adetle atılır. Değerine göre gebelik yok hayırlısı olsun

3.5 cm lik küçük bir kist birdahaki aya kadar erir büyük ihtimalle
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu. Sol overde periferik yerleşimli folikul varmis bi de. Saclarim ondsn mi dokuluyor

Kist dedi geçtiyse ozamam şunu yapın 1 ay boyunca hamur şeker yemeyin kistler bunlardan ürüyo coğalıyolar 1 ay sonra bişeyin kalmaz erir kendiliğinden veya adetle atılır. Değerine göre gebelik yok hayırlısı olsun
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu. Sol overde periferik yerleşimli folikul varmis bi de. Saclarim ondsn mi dokuluyor

Maalesef bu testleri bilemiyorum

Back
X