kist. ve yasmin

bayan panik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
43
14
88
kızlar merhaba.
kadın hastalıklarından baya dertli biri olarak size bi sey danışmak istiyorum.
başka rahatsızlıklarımdan ötürü gidiyorum aslında ama her gittiğimde ultrasonla yumurtalıklarıma da bakılır.
ve neredeyse her gittiğimde kist rastlanır. ama bu kistler aynı kistler değil. bi adetimde atılmasa diğer adetimde atılan sonra tekrar oluşan 3cm-5,5 cm arasında değişen kistler.
şu ana kadar bu kistler için hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. geçen hafta tesadüfen görülen kistim için bugün tekrar gittim. bugün adetimin ikinci günü ve kist atılmamış 4cm civarında. size sormak istediğim şu. bugünkü doktorum (ki profesör kendisi) yasmin ilacını kullanmamı sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi. ben kullanıp kullanmama arasında çok kararsız kaldım çünkü dediğim gibi kistlerim bi kaç adet sonrası atılıyor. başka ilaç tedavileri de gördüğüm için kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?

Ben de kist için bu ay kullanmaya başladım bugün 1. Gün. Bakalım yan etkisi yok diyorlar kullanalım naoicam başka

ben de bekarken kist yüzünden yasmin kullanmıştım geçmişti
hayatım boyu bir daha da tekrarlamadı

Şimdi evli misin canım ben bu ay bu ilacı kullandıktan bir ay sonra çocuk dusunecegim bir zararı olur mu

Şimdi evli misin canım ben bu ay bu ilacı kullandıktan bir ay sonra çocuk dusunecegim bir zararı olur mu
şu anda evliyim
hapı bırakır bırakmaz çocuk düşünebilirsin canım hiçbir zararı yok ama kistler bir ayda yok olur mu bilemiyorum kişiden kişye göre değişir benim tedavim 3 ay sürmüştü
bir arkadaşımınki de altı ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…