kist ve miyom

iskenderun31

hayat bir sahne..insanlar sahnedeler..
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1.460
603
108
bende uzun zamandan beri aşırı kanama var....doktora gittim 4-5 santim kist ve bir kaç miyom tesbit etti...ilaç verdi,adet geciktirici..sabah akşam alıyorum ..sizde böyle bir durum var mı?neler

Bende miyom var 4,5 cm adana da muayene oldum. Genetik olduğunu ve bende olmasinin normal oldugunu söyledi. Ben elbistan da otruyorm normalde marasta yani buradaki doktorlar çocuğun olmaz falan dediler ama adanada öyle bi risk olmadigini söylediler. Kist de var evli olduğum için sadece folik asit verdiler. Adet duzensizligimde var ama onun için bisry vermediler.

Bende polip vardı çok büyük değildi ama bulunduğu yer ve 2 tane olduğundan dolayı histeroskopiyle aldılar.

doktor bana her iki kadından birinde bu miyom ve kistlerin olduğunu söyledi...korkulacak birşey yok zaten hormonların sınırda dedi...menapozda adetten kesildiğinde bu miyom ve kistler yok olur dedi...yaşım 47.
bana ilaç olarak adet geciktirici ve demir hapı verdi...adetlerim yoğun olduğu için kansızlık vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…