Kist ve gebelik

ifna1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
12
2
Arkadaşlar merhaba ben 15 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. Bir ay önce adet bitiminde kontrole gittiğimde kist oluştuğu söylendi ve bir dahaki adet tarihinizin en geç ikinci günün gelin dendi. Normalde dün adet olmam lazımdı ama kistten kaynaklı olamadığımı düşünüyorum. Göğüslerim sızlıyor ve sağ yumurtalık tarafımda ağrı var bazen süreli oluyor bazen de anlık. Bu konuyu daha önce yaşayan var ise yardımcı olabilir mi sizce ağrı neden olur? Doktora gitmem gerekir mi? İnşallah doğru düzgün açıklayabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler…

Arkadaşlar merhaba ben 15 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. Bir ay önce adet bitiminde kontrole gittiğimde kist oluştuğu söylendi ve bir dahaki adet tarihinizin en geç ikinci günün gelin dendi. Normalde dün adet olmam lazımdı ama kistten kaynaklı olamadığımı düşünüyorum. Göğüslerim sızlıyor ve sağ yumurtalık tarafımda ağrı var bazen süreli oluyor bazen de anlık. Bu konuyu daha önce yaşayan var ise yardımcı olabilir mi sizce ağrı neden olur? Doktora gitmem gerekir mi? İnşallah doğru düzgün açıklayabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler…
Hamile olabilirsiniz

Cevapladığınız için çok teşekkürler. Hamileliğin olduğunu pek düşünmüyorum çünkü bundan önceki adetimde tam 1 ay gecikme yaşadım testlerim negatif olmasına rağmen umudum da olmuştu ama daha sonra polikist over olduğumu sonrasında kist oluştuğu söylendi. İlaç ile adet olmuştum bu ay yine olamadım bugün ikinci gün sadece giderek hafifleyen göğüs sızım ile kasıklarıma giren ağrılar var. Umarım yeni kistler oluşmamıştır… Kist atılırsa tüp bebeğe mi başvurmalıyım acaba🤦🏻‍♀️

Kasık ağrılarım çift taraflı olmaya başladı bugünde adet olmadım bakalım yarın beni neler bekliyor….

X