kist ve gebelik acil yardım edin!

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
arkadaşlar ben dün doktora gittim hem kist var hem gebelik var sende dedi 1 hafta sonra tekrar gel düşük yapıo olabilirsin dedi bugün sabah işe gidicektim birden bir ağrı saplandı ölüyorum sandım ter boşaldı üstümden ve baya bir kustum şuanda karnımda çok kötü bir ağrı var zor yürüyorum sizce nedir bu :s

canım biz doktor degılızkı bılemeyız.. ama kusman hamilelelikten olabilir bence en yakın bır saglık ocagına yada doktora görün için rahatlasın boyle durmaktan iyidir

dün gittim zaten kist var dedi hamilesin dedi düşük yapıo oabilirsin bu kanaman ondanda olabilir dedi bugünki sancım düşük yapıyorum diyemiydi acaba yada kist mesaneme baskı yapıyor diyemiydi anlayamadım

dün gittim zaten kist var dedi hamilesin dedi düşük yapıo oabilirsin bu kanaman ondanda olabilir dedi bugünki sancım düşük yapıyorum diyemiydi acaba yada kist mesaneme baskı yapıyor diyemiydi anlayamadım

kanaman var mı? bekle bakalım canım eğer düşük yapıyorsan elden bir şey gelmez Rabbim ne yazmıssa o olur. fakat her doktorun dedıgıne kulak asma sen pozıtıf düşün ki pozitif olsun sonuc

evet kanamamda var ama doktor bu kanama kisttende olabilir dedi 1 hafta bekle 1 hafta sonra muayeneye gel eğer düşük yaptıysan ve çocuğu kaybediosan sana doğum kontrol hapı vericem ve kisti yok edicez dedi

evet kanamamda var ama doktor bu kanama kisttende olabilir dedi 1 hafta bekle 1 hafta sonra muayeneye gel eğer düşük yaptıysan ve çocuğu kaybediosan sana doğum kontrol hapı vericem ve kisti yok edicez dedi

üzülme canım hakkından hayırlısı olsun kac haftalık gebesin? bak ne güzel maşaallah gebe kalabliyorsun. o yüzden asla isyana düşme. hep dua et Allah senın elınden almadan sen kıymetını bil...

kaç haftalık oldunu bilmiorum ultrasonda gözükmedi belliki daha ufak çünkü Hcg değerimde 56 çıkmıştı muhtemelen 2 yada 3 haftalıktır

kaç haftalık oldunu bilmiorum ultrasonda gözükmedi belliki daha ufak çünkü Hcg değerimde 56 çıkmıştı muhtemelen 2 yada 3 haftalıktır

öncelikle geçmiş olsun.. kistin boyu küçükse bebeğin doğumuna kadar büyük ihtimal tedavi başlamaz..Allah sağlıkla kurtarmak nasip etsin canım belki ağrıların kistten değilde hamilelikten dir. stres yapma tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…