• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist ve farlutal?

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
bende kist war we bu yüzden adet dzensizligi yasıyorum.. hormon testi yapılmadı sadece kist war diye söyledi dr. duphaston werdi we adetin 2.günü gel dedi ama bn okul dolayısıyla gidemedim.. bu ayda adet olmadım 2 hafta geckti su an dr a gitme durumum yok okuldayım cünkü.. acaba farlutal kullansam diyorum ama yan etkilerini bilmiyorum... kullanan arkadaslar yan etkileri nelerdir acaba yardımcı olabilir misiniz??

doktora gitmeden bişey içmemeni öneririm arkadaşım yan etki falan yapar.sonuç kötü olabilir;) ben farlutar kullanmadım ama seni uyarmak isterim.sakın doktora görülmeden birşey kullanmayerimseniben

O ne bilmiyorum? D.kontrol hapı bile olsa günü var canım. Doktor tekrar gel dediyse gidip tedavine başlamanı öneririm.

ben kullandım kistim oldugu zaman 2 gun içerisinde oldum ben pek takmıyorum geciktiricide kullandım sökturucde suan kistim kuculdu bile bir yan etki olacagını sanmam

bende de çikolata kisti var doktor cyclo verdi onu kullanıyorum ama adet düzensizliği yaşıyorum olamıyorum. acaba bende bu ilaçlardan alsam yan etki olur mu ki aynı zamanda hayıt tohumu içiyorum.

bnde bu bitkisel karısımlardan içiyorum ama bi etksi olmadı yaa.. kistin ne tür oldugunu bilmiyorum ki sadece kist oldugunu biliorum duphaston kullandım ama onu kullanmak istemiorum şişlik yapıyo farlutal alıp almamakta da karar weremedim yaaa

Back