Test yapmak moralimi bozuyor testte cikacak hamileligi doktor goremezmiydi aceba olabilirmiBende de kist var ve 10 aydır hamilelik olmadi banada ilaç vermedi ınsallah hamilesindir bence test yap çıkar zaten
Bnce doktor görebilirdi ama oda insan gormeyedebilir kendini hazırla yap bence gerçeklerTest yapmak moralimi bozuyor testte cikacak hamileligi doktor goremezmiydi aceba olabilirmi
Evet cok haklisin ama yinede olumsuzu gorunce mahvoluyorum elde degilkiBen moraliminbozulacağını bile bile yapiyodum kendini hazırlarsan fazla üzülmezsin nasip sonuçta bu ay olmasa diğer yine denenecek
Olsun bence yapmalısın yoksa için içini yiyecekEvet cok haklisin ama yinede olumsuzu gorunce mahvoluyorum elde degilki
Kist basit kist olduğu için öyle söylemiş. Basit kist yumurtanın büyüyüp catlamamasindan kaynaklanır yani adetle dışarı atilamamistir. Bazen yaşanır bir sonraki ay diğer yumurtayla birlikte atılır bazen iki ay sonra ama müdahale etmeden de dediğim gibi vücut atabiliyor. Dr da muhtemelen bu ay atacaginizi hatta gebelik olabileceğini söylemek istemiş. yani siz tekrar kisti kontrol etmek için gittiğinizde hamile olabilirsiniz demek. Bunu söylerken bu ay şansın daha yüksek demek değil sadece başka bir sorun yok kist giderse hamileliğinin önünde engel yok demektir. Bu arada havuç kürü yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor bunu kullanabilirsiniz ama tabi mevsimi geçti bulursanız alın derimSlm kizlar birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim... Bebek istegimize ragmen olmadi her doktor kontrolunde hersey yolunda sadece zaman denirken en sonuncusunda bir yumurtaligimda kist var dendi fakat ilac yada herhangi bir tadavi vermedi iki ay sonra gel tekrar bakacaz ne durumda dendi
Sorum ise su kist bulundugu kontrolde vajina ultrasonu yapildi o gun adetimin ilk gunuydu fakat gelmemisti doktor hamilelikten falan bahsetmedi ama bugun gecikmenin 3. Gunu hala adet olmadim aceba hamilelik vardida doktor farketmemis olabilirmi? Cunku espirili sekilde belki baska bisey icinde gorusme yapariz bir dahaki randevunda dedi ama bebek olasiligindanda bahsetmedi kist sanilipta hamile olan varmi? Uzun oldu biraz ama merak iste anlayin
Cok tesekkur ederim gercekten cok aciklayici sekilde anlattiniz simdi daha net anladim havuc kuru nedir acebaKist basit kist olduğu için öyle söylemiş. Basit kist yumurtanın büyüyüp catlamamasindan kaynaklanır yani adetle dışarı atilamamistir. Bazen yaşanır bir sonraki ay diğer yumurtayla birlikte atılır bazen iki ay sonra ama müdahale etmeden de dediğim gibi vücut atabiliyor. Dr da muhtemelen bu ay atacaginizi hatta gebelik olabileceğini söylemek istemiş. yani siz tekrar kisti kontrol etmek için gittiğinizde hamile olabilirsiniz demek. Bunu söylerken bu ay şansın daha yüksek demek değil sadece başka bir sorun yok kist giderse hamileliğinin önünde engel yok demektir. Bu arada havuç kürü yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor bunu kullanabilirsiniz ama tabi mevsimi geçti bulursanız alın derim
Iki gun daha bekleyecegim sonra zaten yaparim haklisinOlsun bence yapmalısın yoksa için içini yiyecek
Ayrica, Zaten gecen ayki adetim cok baskaydi tek bir gun acik renkli kanamam oldu sonra 3 gun kahverengi leke yumurtam catlamadigindan o sekilde olmus olabilirmiKist basit kist olduğu için öyle söylemiş. Basit kist yumurtanın büyüyüp catlamamasindan kaynaklanır yani adetle dışarı atilamamistir. Bazen yaşanır bir sonraki ay diğer yumurtayla birlikte atılır bazen iki ay sonra ama müdahale etmeden de dediğim gibi vücut atabiliyor. Dr da muhtemelen bu ay atacaginizi hatta gebelik olabileceğini söylemek istemiş. yani siz tekrar kisti kontrol etmek için gittiğinizde hamile olabilirsiniz demek. Bunu söylerken bu ay şansın daha yüksek demek değil sadece başka bir sorun yok kist giderse hamileliğinin önünde engel yok demektir. Bu arada havuç kürü yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor bunu kullanabilirsiniz ama tabi mevsimi geçti bulursanız alın derim
Havuç kürü adetten 2-3gun sonra içilen bir havucu ya da yarım havucu dilimleyip su ekleyip kaynadıktan sonra bir su bardağı kalacak şekilde olacak. Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce aç karına içilir.Cok tesekkur ederim gercekten cok aciklayici sekilde anlattiniz simdi daha net anladim havuc kuru nedir aceba
Ondandır muhtemelenAyrica, Zaten gecen ayki adetim cok baskaydi tek bir gun acik renkli kanamam oldu sonra 3 gun kahverengi leke yumurtam catlamadigindan o sekilde olmus olabilirmi
Tesekkur ederim zaten dogal birseymis guvenle uygularim birde dogal ilac yazdi bana yumurtanin omrunu uzatmak icinmis sanirim bende cabuk catlayip sonuyor diye bilemiyorum ama yasama suresi bir gun iken ilacla bunu bir kac gune cikartabilirmisimHavuç kürü adetten 2-3gun sonra içilen bir havucu ya da yarım havucu dilimleyip su ekleyip kaynadıktan sonra bir su bardağı kalacak şekilde olacak. Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce aç karına içilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?