kist tedavisi

hsrt23

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
3
0
34
Merhaba ben bi yardim rica edicektim aslında bu durumla karşılaşan var mi merak ediyorum benim çikolata kistim var gecen haftalarda öğrendim Dr bana doğum kntrl hapi verdi bende kullanmaya başladım 7gun ara olayı var ben Dr aradım kist için kullandığım için o 7 günlük adayı verip vermiyecegimi sordum verme dedi sanki çok yoğ ndu yanlış kullanmak istemiyorum ayrıca ara vermezsem adet olur muyum şimdiden tesekurlerr

doktoru bi kez daha aramalısın aynı sebepten bende kullanmıştım ve birçok kişi etrafımda hepimiz ara verdik bu o hapın kuralı

Bende kullanıyorum yasmin ilacın adı bana ara ver dedi sende ara vermelisin doktoruna sor..

Ben kisi mi aldirdim şuan evde yatiyorum tüpler tahrip olmuş dedi napicam bilmiyorum 2 ay sonra rahim filmi çekilecek sanırım ondaan da korkuyorum

Geçmiş olsun bana kendiliğinden gider dedi bakalım korkma Allahın izniyle bişey olmaz..

5 Dr gittim hepside alınacak dedi çikolata kisti ama tekrarlanabilir dedi ben omur boyu napicam kafam çok karışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…