Kist sorunu ve hamilelik için kürler

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Kızlar ben de sol yumurtalığımda kist var soğan suyu içtim ardından ne tür kürlerle hamıle kalabılırim beraber konusalım bunları En Büyük KK:KK15::KK55::ukala:

Ben de aynıyım sağda hiç gitmeyen bi kistim var. Ben de sürekli kür falan araştırıyorum ama kullandıklarımdan henüz fayda görmedim

Ben de aynıyım sağda hiç gitmeyen bi kistim var. Ben de sürekli kür falan araştırıyorum ama kullandıklarımdan henüz fayda görmedim
Soğan suyunu denedim iyi gibi geldi ağrım azaldı sende denemelisinnn

Hamile kalmak için kür demişsiniz ama her kür farklı bir problem için uygulanır. Öncelikle hormon testi yaptırın problem yoksa kür işine girmeyin bence, problem varsa ona göre uygulayabilirsiniz :)

Hamile kalmak için kür demişsiniz ama her kür farklı bir problem için uygulanır. Öncelikle hormon testi yaptırın problem yoksa kür işine girmeyin bence, problem varsa ona göre uygulayabilirsiniz :)
Kist var dedi bana doktor basitmiş ama detay vermedi

Bende adet düzensizliği vardı 5 gün soğan suyu içtim ve bitmek bilmeyen kistlerim vardı işe yaradı bende 4 aydır düzenli adet oluyorum hamile kalmak için kür yaptım ama faydasını görmedim
Gecmiş olsun canım

Siz hamile değil misiniz, testinizi görmüştüm. :)

Agnucaston hayıt kapsülü
Evde testte hamile cıktım bugün kan verdim kesin sonuc için bende de sağda pko var mucize gibi bişey (:

Back
X