Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan suyunu denedim iyi gibi geldi ağrım azaldı sende denemelisinnnBen de aynıyım sağda hiç gitmeyen bi kistim var. Ben de sürekli kür falan araştırıyorum ama kullandıklarımdan henüz fayda görmedim
Kullandım onu faydası olmadı ne yazık kiSoğan suyunu denedim iyi gibi geldi ağrım azaldı sende denemelisinnn
Bilmiyorum ki nağıcas bu sekilde herkes bişi dıorKullandım onu faydası olmadı ne yazık ki
Kist var dedi bana doktor basitmiş ama detay vermediHamile kalmak için kür demişsiniz ama her kür farklı bir problem için uygulanır. Öncelikle hormon testi yaptırın problem yoksa kür işine girmeyin bence, problem varsa ona göre uygulayabilirsiniz :)
Bende adet düzensizliği vardı 5 gün soğan suyu içtim ve bitmek bilmeyen kistlerim vardı işe yaradı bende 4 aydır düzenli adet oluyorum hamile kalmak için kür yaptım ama faydasını görmedimKullandım onu faydası olmadı ne yazık ki
Gecmiş olsun canımBende adet düzensizliği vardı 5 gün soğan suyu içtim ve bitmek bilmeyen kistlerim vardı işe yaradı bende 4 aydır düzenli adet oluyorum hamile kalmak için kür yaptım ama faydasını görmedim
Benım de solumda kist var doktor bana progestan fitil verdiKızlar ben de sol yumurtalığımda kist var soğan suyu içtim ardından ne tür kürlerle hamıle kalabılırim beraber konusalım bunları![]()
Soğan kürünü duydum ama uc bes kişide ters etti yapıp kisti büyütmüş ve çoğaltmışKızlar ben de sol yumurtalığımda kist var soğan suyu içtim ardından ne tür kürlerle hamıle kalabılırim beraber konusalım bunları![]()
Soldaki kistten kurtulduk ama sağda pko cıktıBenım de solumda kist var doktor bana progestan fitil verdi
Ya cok gecmıs olsunSoldaki kistten kurtulduk ama sağda pko cıktı![]()
 tskkr ederim onunla uğraşıyorum şimdi deYa cok gecmıs olsun![]()
pco lular agnucaston kullanıyor:) tskkr ederim onunla uğraşıyorum şimdi de
O nepco lular agnucaston kullanıyor:)
Siz hamile değil misiniz, testinizi görmüştüm. :)
Evde testte hamile cıktım bugün kan verdim kesin sonuc için bende de sağda pko var mucize gibi bişeySiz hamile değil misiniz, testinizi görmüştüm. :)
Agnucaston hayıt kapsülü
Merakla bekliyorum sunucunuzu:)Evde testte hamile cıktım bugün kan verdim kesin sonuc için bende de sağda pko var mucize gibi bişey![]()
Yarın cıkcak sonuc hayırlısı inşallahMerakla bekliyorum sunucunuzu:)