D disiknrya Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 22 0 36 İzmir 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi disiknrya #1 Reglm şuan 2 gündür agrım var geçmiyor ilaç geçirmiyor kist olabilirmi
lilitt Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 94 5 0 İzmir 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi disiknrya #2 disiknrya .!.: Reglm şuan 2 gündür agrım var geçmiyor ilaç geçirmiyor kist olabilirmi Genişletmek için tıkla... Benim kistim var ama adet dönemlerinde çok ağrım olmaz herkeste ağrı olmuyor bazen kist yokken de ağrı olur. Ilk defa bu ay ağrım oldu ve adetim gecikti napacam bilmiyorum.
disiknrya .!.: Reglm şuan 2 gündür agrım var geçmiyor ilaç geçirmiyor kist olabilirmi Genişletmek için tıkla... Benim kistim var ama adet dönemlerinde çok ağrım olmaz herkeste ağrı olmuyor bazen kist yokken de ağrı olur. Ilk defa bu ay ağrım oldu ve adetim gecikti napacam bilmiyorum.
B belisB Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 1 0 6 İzmir 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi disiknrya #3 ağrıyla kistin hiçbi alakası olmadığını söylemişti bana doktor