aaaaa bende hep ağrı kesici alırım
ayrıca arkadaşınıza çok üzüldüm yaa:gitme:
Çok geçmiş olsun. Ben bekarken ağrı kesiciyi adet olmadan bir kaç gün önceden almaya başlardım. Buda doktorumun önerisiydi, şaşırdım ben bunu okuyunca her doktor ayrı şey söylüyor kime inanalım artık yazık yaaalsanaalsanasmile
Arkadaşlar o kist sancılarını ben çok iyi bilirim. birde patlamasını düşünemiyorum.ilaç aldığı için arkadaşın ağrının şiddetini anlamamıştır.Çok geçmiş olsun. her ağrı kesici farklı ağrılarda kullanılmayabilir. Örneğin parasetamol veya naproksen sodyum içeren ağrı kesiciler diğer adıyla analjezikler ağrıya ateşin eşlik ettiği durumlarda verilir. Bu nedenle doktorunuzun önerdiği ağrı kesicileri kullanmakta fayda var. Birde prospektüsdeki endikasyonlar bölümüne mutlaka bakın ağrılı adette (dismenore diye geçer genellikle)kullanılıyormu, mide sorununuz varmı? bunlar çok önemli.Bazılarının kan sulandırıcı etkileri oluyor bunlar daha çok tercih edileni. tabii pıhtılaşmayla ilgili sorun yoksa.Ama birazda katlanmak gerek sanırım. Bende bekarken çok ilaç alırdım sonra araştırmaya başlayınca korktum resmen.Aşırı ilaç alımlarında vücut bağışıklık geliştiriyor sonraki ağrılarda daha yüksek doz kullanmak gerekiyor.Toredo bahsettiğin olayı hatırlıyorum Apranax alıyormuş o adam ağızda bekletince kanı sulandıran etkeni açığa çıkıyor aşırı basınç beyin kanamsına sebep oluyor. Allah korusun bir akrabamda apranaxı aşırı almaktan midesini deldi..Bizler güçlüyüz değilmi biraz katlanabiliriz.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?