Kist olusumu yasayanlar

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
98
Arkadaslar 15 mayista en son ultrasonda bakilmisti kistim yoktu. Onun uzerine iki kez adet oldum ama bu ay adetim bittiginden beri kasiklarimda inanilmaz bi agri var. Gebelik testim negatif. Kist mi olustu acaba o tarihten beri kist olusmus olabilir mi? Tekrar baktirayim mi? Yoksa kist bu kadar kisa surede olusan bisey degil midir bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşım Senin dedin amacın ne?

Arkadaşlar bu arkadaşı şikayet edin .ya bunun yaşı 18den küçük dalga geçiyor ya erkek .akla mantığa sığmayacak postlar açıp birsürü saçma sapan özel soru sorup cinsel /kadınsal bilgi almaya çalışıyor.
Önemli postları gerilere düşürüyor.

Adetin son günü sürtünmeli boşalmasız ilişki yaşamışsın .gereken cevapları almışsın ....adetinide olmuştun halaaaaa adet olmasına rağmen hamilemiyim hamile olan varmı / kızlığım bozulduğu /kistim varmı diyorsun .dalga geçme milletle

Kazen Kazen bu arkadaşı bir takip edin

Arkadaşlar bu arkadaşı şikayet edin .ya bunun yaşı 18den küçük dalga geçiyor ya erkek .akla mantığa sığmayacak postlar açıp birsürü saçma sapan özel soru sorup cinsel /kadınsal bilgi almaya çalışıyor.
Önemli postları gerilere düşürüyor.

Adetin son günü sürtünmeli boşalmasız ilişki yaşamışsın .gereken cevapları almışsın ....adetinide olmuştun halaaaaa adet olmasına rağmen hamilemiyim hamile olan varmı diyorsun .dalga geçme milletle

Back