- 17 Eylül 2007
- 520
- 2
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm de bi tanıdgmın rahminde kist warmş.ama hamile kalınca farketmşler kontrollerde flan.bebekle beraber kist te büyümüş tabi.dogumdan bi süre snra kist i almş doktr.walla başıma gelmedi ama duydugumu yazdm yardmcı olur dye.inş en iyisi ne ise o olur sizin için.geçmş olsn.herkesn derdi farklı.benmde kasıgmda kist war we kmseye sölemedm bile.korkuyorm yaaaa
bayram öncesi doktara gittim. baya bir kist buyumuş ve allah korusun alınmaz cok kötü adını bile soylemek istemiyorum o mahlum hastalık dedi doktor bayram sonrası baska bir doktora gidecegim bakalım o ne diyecek ilginize tsk ederim arklar . dua edin bana cok ihtıyacım varrr
canim pko yumurtalikta olan kistin bir cesidi birden fazla kistin olmasindan dolayi polikistlikover deniliyor yani poli cok demek overde yumurtalik demek yumurtalik kisti..ama ben arkadasininki cok anlamdim onunki rahimdeymis benim anneminde rahminde miyom vardi yani zararsiz ur demek öncesinde bir kürtaj oldu burdan parca alip bakildi daha sonra yine ayni sikayeleri devam ettigi icin rahmi alindi fakat her kist ayni degildir..cesit cesit bu kistler hepsinin ayri bir ismi varpko gibi bişeymi bu ya
kistle pko aynımı