• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kist olunca ovülasyon testi nasıl olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalperestzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
27
4
1
29
İyi akşamlar:) doktorum bana gonal f yumurta büyütme iğnesi verdi adetimij 8.günü doktora gittim 2 yumurtam 18m olmuş kendi çatlar çatlatma iğnesine gerek yok dedi. Adet olacağım gün idrar testi negatifti.1 hafta geçti adet olmadım aşırı belim ağrıyor. Bugün ve dün ovülasyon testi yaptım 2 koyu çizgi çıktı. Kist olunca böyle mi olur

Hicbir bilgim yok da bir gebelik testi denesen mi nerden anladim kist oldugunu

Hicbir bilgim yok da bir gebelik testi denesen mi nerden anladim kist oldugunu
Klomen kullanırken hiç günü saati bile aksamaz ve yumurtamın çatladığını anlardım bu sefer ovilasyonda koyu çizgi çıkmadı şimdi çıkıyor ama silikleşme yok hep koyu bende kist diye düşünüyorum. Çatlatma iğnesi kullansaydım iyi olcaktı :((

Çatlamayan yumurta kiste dönüştü gibisine mi düşünüyorsun. Öyle düşünme bence çok ayrıntı düşünmüş sün. Gönlünü ferah tut olmadı tekrarları bidaki aya en kötüsü ama sanmıyorum. Belki hamilelik belirtileridir Sen dekiler...

Çatlamayan yumurta kiste dönüştü gibisine mi düşünüyorsun. Öyle düşünme bence çok ayrıntı düşünmüş sün. Gönlünü ferah tut olmadı tekrarları bidaki aya en kötüsü ama sanmıyorum. Belki hamilelik belirtileridir Sen dekiler...
Teşekkür ederim hamilelik olmasını çok istiyorum ama belim çok ağrıyor adetkende ağrırdı. Kasığımda şuan ağrı yok arada hafif göğüs ağrısı bu ay çok ilginç

İyi akşamlar:) doktorum bana gonal f yumurta büyütme iğnesi verdi adetimij 8.günü doktora gittim 2 yumurtam 18m olmuş kendi çatlar çatlatma iğnesine gerek yok dedi. Adet olacağım gün idrar testi negatifti.1 hafta geçti adet olmadım aşırı belim ağrıyor. Bugün ve dün ovülasyon testi yaptım 2 koyu çizgi çıktı. Kist olunca böyle mi olur
ben de malesef obuslasyon testi pozitif çıkınca koyuluk hamileyim sanmıştım meğer kist yüzündenmiş 😔

Böyle silik ikinci çizgiler kistten ama kopkoyu ise gebelik

Eklentiler

• Screenshot_20200513-002345_Instagram.jpg
    Screenshot_20200513-002345_Instagram.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 249
  • Screenshot_20200513-002332_Instagram.jpg
    Screenshot_20200513-002332_Instagram.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 299
Benim t çizgisi c çizgisi kadar koyu çıkmıştı diğer gün daha koyu sonra ki gün adet oldum inşallah siz hamilesinizdir
Olabilir o zaman bilemiyorum, ben de yaşamadım da buralarda gördüklerimi aktardım inşallah hamiledir ne diyelim hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🙏

Back