- Konu Sahibi zeynepazra
herkese ii akşamlar adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktor hormon değerlerime bakarak pko olduğunu söyledi fakat vajinal ultrasonda herhangi bi kiste rastanmadı bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese ii akşamlar adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktor hormon değerlerime bakarak pko olduğunu söyledi fakat vajinal ultrasonda herhangi bi kiste rastanmadı bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum.
Pkoya yönelik şikayetlerim vardı ultrasonda kist ur flan yok dedi hormon testleri istedi bugün yaptrdm sonuçları pzartesi alıcam bakalım ne diycek...
arkadslar oplıkıstık over kıstı bır tane bellı basına bır kıst degıldır.her ay bır yumurtamız gelısır ve catlar.fakat polıkıstık over hastalarında 1 den coktur bu sayı.cok oldugu ıcınde hıc bır yumurta gelısıp catlamakta zorlanır yada yumurtala olmaz.adetle de gelısmeye calısıp gelısmeyen kıstler kaybolur..
pko usgde görülür,ben pkoluyum her doktor pkolusun dedi usgden bakıp.