Kist olmadan PKo oLunan varmı?

elif_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
49
0
36
İstanbul
Pko ya yönelik şikayetlerim var doktor ultrasonla baktı ama kist ur flan yok dedi hormon testleri istedi bugün yaptrdm pzartesi alıcam sonuçları duyduğuma göre ultrasonda görünmesede testlerden anlaşılıyormuş doğrumu?

Pko ya yönelik şikayetlerim var doktor ultrasonla baktı ama kist ur flan yok dedi hormon testleri istedi bugün yaptrdm pzartesi alıcam sonuçları duyduğuma göre ultrasonda görünmesede testlerden anlaşılıyormuş doğrumu?

sorunuzun cevabını bılmıyorum amaa
benim başıma şu geldi
bi kaç ay önce doktora gittim adetim düzensiz eskiden beri
doktor baktı yok dedıı kist falan temiz dedi
gecen gun bi doktora gittim pko var dedi
isterseniz bir doktora daha görünün

Bir doktora gittm aynı testleri istedi ama ultrasonla bakmadı son gttiğim doktor rahat etmm açısından baktı ama brşey yok dedi aynı testleri istedi bugn yaptrdm pazartesi alıcam pco dan şüpheleniyorum fakat ultrason temz çktı duydmki ultrasn temz çıksada test sonuçlarıyla anlaşılıyormuş.

normalde direk alttan bakmak ısıtıyorlar aslında önceki doktorun bakmaması ilginç
ben vajınısmusum zorlanırım dedıgım hadle yok alttan baktılar ıkı doktordaa
bende belirtiler oldugu ıcın hep süphe ederdim doktor yok deyince rahat etmiştim ama şimdi cıktı
hormon testlerimi yaptıramadım adet olmayı beklıyorum bende ona göre bakalım tedaviye baslıcaz demıstıı
sizdede bi sorun varsa cıkar bence ki inşallah yoktur

Ben de de tam tersi oldu bütün hormon değerlerim normaldi, kilom normal adetlerim düzenli sncılı filan da olmaz doktora hormon testi yaptırmak için gitmiştim yumurtalıklarımın birinde ultrasonda pko görünüm var dedi doğum kontrol hapı vermişti.:26:

Ben de de tam tersi oldu bütün hormon değerlerim normaldi, kilom normal adetlerim düzenli sncılı filan da olmaz doktora hormon testi yaptırmak için gitmiştim yumurtalıklarımın birinde ultrasonda pko görünüm var dedi doğum kontrol hapı vermişti.:26:

Sonuçlarım çıktı kasıklarımdaki ağrının normal olduğunu söyledi süt salgılayan hormonmuymuş neymiş o yüksek çıktı bu yüzden adetlerim düzensizmiş ilaç verdi pco filan değilmişim yani :)

Back