kist olabilr mi sizce

benvehedeflerim

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
296
Yer
Hatay
Kızlar genelde 6-7 gün süren adetim bu ay 3 günde kesildi 3. gün çok azdı.1-2 gün gelmedi sonrasında kahverengi akıntı geldi biraz.
genelde sol kasığımda olmak üzere kısa süreli ağrı hissediyorum bir aydır kasıklarımda.kötü bişey midir acaba?
doktora 2 hafta sonra gidebilirm ancak sizce kist falan mı var bende :(

kahverengi akıntı genelde kist belirtisidir diye biliyorum bende yasamıstım bu problemi..bir doktora gorunun ama kistte korkulcak birsey degildir hapla tedavi ediliyor

Son düzenleme:
Kızlar genelde 6-7 gün süren adetim bu ay 3 günde kesildi 3. gün çok azdı.1-2 gün gelmedi sonrasında kahverengi akıntı geldi biraz.
genelde sol kasığımda olmak üzere kısa süreli ağrı hissediyorum bir aydır kasıklarımda.kötü bişey midir acaba?
doktora 2 hafta sonra gidebilirm ancak sizce kist falan mı var bende :(

evlimisin canım sen

Aynen canım benim de son aylarda gün sayısı 3e indi 6dan ve de 28 günden 32 güne çıktı döngü ama ağrım falan yok,ben de kistten şüpheleniyorum,dr.a gidicem en yakın zamanda,umarım kötü bir sonuçla karşılaşmayız ikimiz de.

öncelikle doktora git bence de,bu tarz sorunlar için soğan kürünü de tavsiye ediyorlar.Araştır istersen.

kahverengi akıntı genelde kist belirtisidir diye biliyorum bende yasamıstım bu problemi..bir doktora gorunun ama kistte korkulcak birsey degildir hapla tedavi ediliyor

bi vitamin eksikliğnden de oluyomuş bi ara araştırmıştım.beni ağrılar tedirgin etti.inş kötü bşy çıkmaz

Aynen canım benim de son aylarda gün sayısı 3e indi 6dan ve de 28 günden 32 güne çıktı döngü ama ağrım falan yok,ben de kistten şüpheleniyorum,dr.a gidicem en yakın zamanda,umarım kötü bir sonuçla karşılaşmayız ikimiz de.

bnm de bi kaç ay 30 30 gitti sonra azaldı.bu ay da 3 günde kesildi.inş karşılaşmayız ben de gitcm ama utanıyorum ya off

bendede 3 tane kist var ve dediğin gibi 3 günde bitiyo adet ve kahverengi süt kaymağı gibi parça parça geliyor kisttir herhalde canım

Canım ben doktora gittim bu şikayetlerle ve multiover kist çıktı,sen de git bence zaman kaybetmeden.tüylenme sorunun var mı?

Bende 28 günde bir düzenli bir şekilde reglimi olurum ama geçen ay 1 gün kahverengi akıntı 2 gün kanama olarak gördüm.
Bu ay da yarın regl olmam gerekiyor,her reglimden en az 2-3 gün önce kahverengi akıntı olup sonra da kanamam olurdu ama 2 gündür hiç k.rengi akıntım yok acaba yarın regl olur muyum?

ya da kanama olmazsa hamile miyim?

ya da kist mi vardır acaba yaa?
kafama takıldı ağrım sızım da yok çok şükür...:44:

aaa yazdığımı unutmuşum diğer topikte görünce aklıma geldin. bana hamilesin gibi geldi canım yani ona benziyor ama inşaallah öyledir

ayy ağzından bal damlıyor canım ya inş öyledir diycem ama değildir gibi geliyo hamilelikteki pembe oluyomuş bnm adetti ama kısa ve daha azdı.zaten 1-2 gün oldu kendimi hamile olmadığıma inandıralı:9:3 gündür hastayım inatla hap içmedm ama dün pes ettm içtim grip hapını.mesela hamile olsam o zarar verr mi bebeğe?

ya hamileysem:21:(yine başladım)

Canım ben doktora gittim bu şikayetlerle ve multiover kist çıktı,sen de git bence zaman kaybetmeden.tüylenme sorunun var mı?

Öncelikle geçmiş olsun canım inş bir an önce iyileşirsin.göğsümde var ama bi kaç yıldır var.pztesi gitcem diyorum ama niyeyse hep erteliyorum şu doktor işini.aslında gitmem lazım ya adam akıllı ilişkiye bile giremiyorum canım çok yanıyo

Back