• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist nüks eder mi?

gocmenkuslar

Üç silahşör & anne baba
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.033
12
318
ben 4 ay önce yumurtalığımda kist sebebiyle ameliyat oldum (laparaskopik kistektomi) tabii haliyle korkuyorum acaba kist tekrar olurmu diye ameliyat olupta kisti tekrarlayan varmı tekrarlamaması için ille doğum kontrol ilacımı kullanmak gerekiyor ben kullanamıyorum zaten kiloluyum kullanırsam dahada kilo alırım :17:

tekrarlamaması için doğum kontrol hapı kullanmana gerek yokki tekrarlarsa erimesi için kullanırsın.. bende bundan 6 ay önce laparaskopi ile kist aldırdım sol yumurtalığımdan kontrole gittim tekrarlamamış kistin yapısına bağlı bu birazda benim biyopsi sonucumda tekrarlayacaK bi kist olmadığı söylenmişti ama ben yine kontrol amaçlı gidiyorum.. bence düzenli olarak kontrollerine gitki oluşur oluşmaz eritmek daha kolaydır:34:

doğru diyorsunuz kontrolü elden bırakmamak lazım normalde her kadının senede bir kere muayene olması lazımmış zaten başımıza ne geliyorsa ihmalkarlıktan geliyor inşallah tekrarlamaz sizede geçmiş olsun

teşekkür ederim aynen sizede geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bidaha..

Back