kist mi hamilelik mi??

Herşeyin başı sabır ve dua bence bol bol dua et canım Rabbim öyle büyükki ol dedikten sonra olmayacak iş yok.Beklemek çok zor ,insan aklından 1 dk bile çıkartamıyor ben sabah kalkıyorum aklımda yine acaba var mı yokmu geliyor hemen.Bol bol dua edip gerisini Rabbime bırakmak en iyisi..

kızlar ben regl oldum doktora gidicem mutlaka bu kadar bel ve kasık ağrısı normal değil.Allah tan hayırlısı artık.herşeyin bir zamanı var bundan çok eminim artık..

kıslar günaydın,
ben regl oldum sonra kesildi anlamadım,yine gittim kanda gebelik testi yaptırdım sonuç hüsran tabineden bilmiyorum ama çok ağladım ,üzüldüm bu daha 2.ayımız eşimi de çok yıprattım boş yere.beklenti içine girmek ,sürekli düşünmek de engelliyormuş.Allah herşeyin hayırlısını ,bebeğimizin olacağı zamana kadar da Allah bana ve bekleyen herkese sabır versin.Biliyorum herşeyin bir zamanı var ama evleneli 3 sene oldu ve artık gerçekten istiyorum.Kısmet artık...Unutmak için yaptığnız birşey varmı yada nasıl rahat oluyorsunuz arkadaşlar ya

sabretmek çok zor benim kist sağ tarafta ..iki gündür sol tarafımda ağrı acaba genemi kist diye düşünmekten kendimi alamıyorumki aynı ağrılar yine tekrarlıyo korkuyorum..doğum kontrol hapı kullanıyorum ama ne bilim başka bi kiste dayanabilirmiyim bilmiyorum aslında..soğan kürünüde denedim ben yararlımı bilmiyorum kafam çok karışık öyle bişey istiyorum ki bianda akıp gitsin şunlar bu neden benim başıma geldi ya neden ben.

utmak mümkün olsa belki ben unuturdum ama imkansız .Her an aklımızda bu durum..ben gece uyukumdan uyanıp karnımı kontrol ediyorum kistim noldu die sanki anlıcakmışım gibi.Rüyalarıma bile girio yani ben normal hayatı bırak uykumda bi,le unutamıyorum ki.doktora gittim geçenlerde sonuçlarımı göstermek içinsıkıntı yapcak bişey yok dedi 3 ay tedavi sonra tamam dedi ama nerde ben o üç aya bile tahammül edemiyorum ki ya.benimki over kist yani kötü huylu değil homojen kistmiş...kötü huylu değilse neden kist bunun adı..bazen acaba erkek sperminin bi etkisi varmı diye düşünüyorum yumurtanın çatlamamasında olabilirmi sizce.çünkü bana dokrar yumurtan çatlamadığı için kist oluşmuş dedi.

Canını sıkma hiç. Daha ikinci ay. İnsan tabi ki sürekli düşünüyor,hayal kuruyor,hemen olsun istiyor ama şöyle düşün,herşeyin bir vakti var. Ve biz bu vakti bilemeyiz. Allah gönlüne göre versin.
Senin gibi heyecanla bebiş haberi bekleyen çok arkadaş var forumda. Onların açtıkları başlıkları takip edersen rahatlarsın biraz. Burada herkes birbirine çok destek oluyor çünkü.

Yumurtanın çatlayıp çatlamamasıyla spermin bir alakası olduğunu sanmıyorum. Sana tavsiyem bu kadar düşünme. Düşündükçe farkında olmadan beynini kist oluşturmaya yönlendiriyorsun. Şu anda ilaç kullanma sebebini kist için değil de başka birşey içinmiş gibi düşün. Mesela iş sebebiyle çocuk yapamayanlar var. Ya da aralıkta eşi askere gideceği için gebeliği erteleyenler var. Bu tarz bişey bul kendine ve üç ay sonra bu durumun geçeceğini düşün. İnan bana hamile olduğunu öğrendiğinde bu zamanlarını hatırlayıp şu an böyle kendini üzdüğün için kendine kızacaksın. Çünkü herşey geçiyor hayatta...

Kızlar merhaba,

Ben geçen ay bal+tarçın+çörek otu yemeğe başladım .Reglm normalde 7 gün sürerdi .3 günde kesildi ve 2 hafta sonra tekrar regl oldum. Soğan suyunu da denedim üst üste.Regl düzenimi bozmaktan başka bir işe yaramadı yada bana yaramadı. Artık en doğrusunun kendi haline bırakmak olduğuna karar verdim. Sadece bol bol su içeceğim.Neyin üstüne gitsem,zorlasam hep olmadı yada çok zor oldu.Bu sefer oluruna bırakacağım.Yalnız bir şey sormak istiyorum 15 gün sonra regl oldum ,yumurtlama dönemim yine 11,13,15,17.günler mi olur acaba emin olamadım?
Allah bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin.Herşeyin bir zamanı olduğu gibi,bebişlerimizin de gelmesinin zamanı var,hayırlısı olsun herkes için..

Arkadaşlar merhaba,

Ben Meryem suresinin faziletlerini okudum, çok etkilendim türkçesini de okudum. Birkaç gün önce 41 adet okumaya karar verdim,hergün 707 tane ya varis okuyorum bir de.Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, zamanı gelinceye kadar da sabır ihsan eylesin inşallah. Duaya sarılmak en doğrusu , neden olmuyor diye kendimizi üzmek yerine dua etmeliyiz bol bol.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…