Günaydın arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım geçen aydan beri bebek istiyoruz,ilk ay çok şiddetli belim ağrıdı bir ihtimal dedim ama olmadı bu ayda regl olmama 2 gün var ara ara baş dönmesi,kasıklarımda ağrı ve belden kuyruk sokumuna kadar bir ağrım oluyor. bir kaç kişide duydum çikolata kisti olanlarda da bu şekilde bel ağrısı oluyormuş.geçen sene doktora gittiğimde kistin var ama çocuk doğurmana engel değil demişti. Çok moralim bozuk regl olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı bugün. Şu zamana kadar hiçbir istediğim zorluklardan geçmeden,uğraşmadan gerçekleşmedisanırım yine öyle olacak test yaptırmaya korkuyorum 2 gün daha bekleyeceğim.Allah tan hayırlısı artık...
bende bebek istedim öyle çok ümitlendimkidoktora gittim ve 5cm kist çıktı tüm dünyam yıkıldı.neden oluo neden anlamıyorum..doktor çok önemli bi kist değil dedi ama ben sabredemiyorum ki hap verdi hap içmeliyim ama istemiyorum çocuk istiyorum çok şey mi istiyorum ben anlamıyorumki hep sorunlar beni buluo başıma öyle şeyler geldiki anlatamam hepsini hallettik ama bunu haledemiyorum kendime engel olamıyorum dayanamıyorum artık..
kızlar adetim 5 gun gecikti ve ben bu gun kan testi yaptırdım ve sonuç negatiff(((((((tam bi haftadır adet olcakmısım gibi agrılarım oluo ama olamıyorum ,,,,moralim cook bozuk hamiledede degilim adette olamıyorum sadece agrı çekiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?