Kist mi gebelik mi ?

ben buna inanmıyorum çünkü bu ay yaptım elime hep bişey değiyodu bnm ama hamileyimm

evet net oldu hamile kalmışsın daha önce demkki gen olabilir bişey rabbim bu sefer sağlıklı bir evlat verir inşallh sana tüm isteyenlere

Sağol cnm ALLAH razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş bizleride araya sıkıştır arada bir dua et bizim için sanada rabbim hayırlı sağlıklı kucağına alacağın bir evlatlar nasip etsin...

Sağol cnm ALLAH razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş bizleride araya sıkıştır arada bir dua et bizim için sanada rabbim hayırlı sağlıklı kucağına alacağın bir evlatlar nasip etsin...

aminnnn cnm dua ediyorum çünkü bende dua bekliyorum dua herşeyin ilacı yer gök duayla ayaktaymış rabbim tüm isteyenlere versin tez zamnda aminn

öncelşkle merhaba pko lu isen kistlerde adet gecikmesi yapıo ama yaptığın idrar testlerine güvenerek adet söktürücü içmeseydin bence kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.bu arada hamile değilsen eğer kistler için soğan kürünü öneririm bende işe yaramıştı ama tabi benim 2-3 tane kistim vardı

O kist teşhisi koyulduğu dönem pko dememişlerdi sadece küçük bikaç tane kist var dediler bu tarz şeyler için de o dönemde testere dişli aslan pençesi kullanmıştım iyi geliyormuş tekrar ona başlayacağım şuan hala adet olmadım kafayı yemek üzereyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde senin gibi bikaç tane oluyo kist sonra adetle gidiyo zaten aslan pençesini bende kullanmıştım.peki normalde böyle gecikmelerin falan oluyomu

benimde senin gibi bikaç tane oluyo kist sonra adetle gidiyo zaten aslan pençesini bende kullanmıştım.peki normalde böyle gecikmelerin falan oluyomu

Tabi oluyo benim zaten hiç düzenli bi kanamam olmadı ki kendimi bildim bileli. Ama hayatımda iki kere bu kadar uzun gecikme yaşadım ilkinde kist dediler şimdiki gecikme de kistten mi bilmiyorum. Peki sen adet söktürücü kullanıyor musun olamadığın zaman kullanıyorsan kaç günde geliyor kanama ben o zaman iki kutu tarlusal bitirdikten sonra adet olmuştum şimdi de işte olmayı bekliyorum ve asabım bozuk çok..

canım benim usg de kistler olmasına rağmen adetimde gecikme yaşamıyodum bikaç kere oldu oda 1-2 gün gecikti o yüzden herhangi bir ilaç kullanmadım sadece bitkisel şeyler

Ayy ne şanslısın ya insan deliriyo valla gecikince böyle

turlusalı bende içtim hap bittikten tam 10gün sonra adet olmuştum.bence 10gün daha bekleyebilirsin

turlusalı bende içtim hap bittikten tam 10gün sonra adet olmuştum.bence 10gün daha bekleyebilirsin

Teşekkürler canım bünyeye göre değişiyo demek ki bazıları daha bitmeden oluyomuş

Teşekkürler canım bünyeye göre değişiyo demek ki bazıları daha bitmeden oluyomuş

evet öyleymiş.bende hapı içerken ve geçen 10günde adet olamayınca stresten ölecektim ama şükür olmuştum sonunda.sende olursun stres yapma

evet öyleymiş.bende hapı içerken ve geçen 10günde adet olamayınca stresten ölecektim ama şükür olmuştum sonunda.sende olursun stres yapma

İnşallah ya sinirim tepemde psikolojim altüst bu adeti de olsan dert olamasan ayrı dert :/

İnşallah ya sinirim tepemde psikolojim altüst bu adeti de olsan dert olamasan ayrı dert :/

:) öyle bende dk hapını bıraktım ondan dolayı adetlerim düzene girmedi onu araştırıyorum.hayıt tohumu ve civanperçemi varmış onları araştırıyorum.allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Testere dişli aslan pençesi tavsiye ediyorum mükemmel hormonları düzenliyor ben kist teşhisi konulduğu dönem kullanmıştım 2 gün içtim direk o geciken adetimi söktürdü. Şuan yine sorunluyum tabi o ayrı..Rahimle ilgili her türlü problemde tavsiye ediliyo hormonları da düzenliyomuş sabah akşam 1 ay kullanın diyolar :) civan perçemi de güzel onu da kullanmıştım ama aslan pençesi daha iyi gelmişti bana unutmayın testere dişli olan..

teşekkür ederim :) çay gibi demleyip mi içicez?bir de nasıl başlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…