Kist mi bu

Dilekdmr59

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
24
Merhaba bende yumurtlamama sorunu varda doktor Klomen verdi 5 gün kullandım bu hafta tekrar doktora gidicem yumurtalıklarım büyümüşmü diye ama bugün fark ettim vajinamın sol yan tarafında bir kitle oluşmuş ilk defa böyle bir şey oldu korkuyorum kist mi oluştu bende diye eğer kist se de hisssedilebiliyor mu elle

Merhaba bende yumurtlamama sorunu varda doktor Klomen verdi 5 gün kullandım bu hafta tekrar doktora gidicem yumurtalıklarım büyümüşmü diye ama bugün fark ettim vajinamın sol yan tarafında bir kitle oluşmuş ilk defa böyle bir şey oldu korkuyorum kist mi oluştu bende diye eğer kist se de hisssedilebiliyor mu elle
Ne tarafta tam olarak? benimki sol alt kasıkta kitle şeklinde elime geliyordu ve kasık fıtığıydı, tabi yıllar önce

Yok sanmıyorum elle hissedileceğini.

Yaaa bende regl sonrasinda baslayan ve 3 gundur devam eden bir sol kasik agrim var yumurtaliklarimin orda elime bir kitle geliyor ve bazen egilip kalkinca vs asiri agriyorrr . Dokununca da aciyor minik top gibi bi sey hissediyorum ve bazen basim donuyorr . Kadin dogumda bugun randevum vardi zaten pcos var ama hormon sikintim regl duzensiigim yok . Doktor kist vb hic bir sey goremedi ama benim agrim devam ediyor genel cerrahi dendi korktum bende niye agriyor? Basim donuyor ve canim aciyor

X