Kist mi,bebek mi ?Ne olur yardım

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
canımı sıkan ve kafamı kurcalayan bişi var .arife günü adet olmam gerekiyodu olmayınca bayram sabahı test yaptım ve açık pembe renkli ikinci çizgi çıktı.umutlandım ama tamda koyu renkli çıkmayınca acaba dedim .Sonra eşimle dayanamyınca bi hastaneye gidip kan tetsi yaptırdık ,sonuçta beta -hcG 530.20 çıktı .Yani hamilemiyim dedim laboranta ,oda bunun için doktora gözükmeniz lazım yumurtalık kistlerindede bu değer böyle çıkar dedi. İçime kurt düştü hastaneler kapalı olduğu için doktorada gidemedim,netten araştırdığıma göre kasık ağrısı ve adet görememe gibi belirtilerini taşıyorum şuan.Sizinde başınıza böyle bişi geldimi yada kistin başka belirtileri nedir. En son 2 ay önce gittim doktora kontrole bişi yok demişti doktor

bir önceki açtığın topiğe de yazdığım gibi hamilesin bence de.silikte olsa hamile demek çünkü

bencede hamilesin 2 gün sonrasında kan testini tekrarlasaydın emin olabilirsin eğer 530 değerin iki katına çıkarsa hamilesin demektir...

benimde aynı öyle olmuştu canım hamilesin tebrikler.

canım tebrik ederim başımdan geçmedi ama dediğini göre hamilesin allah tamamına erdirsin

evet kızlar hamileyim :) bgn doktora gittim ve müjdeli hbri aldım,Allah isteyen herkese versin inş.

arkadaşlar acıııııııılllllllllllll adetım tam 7 gun gectı ancak gecen ay kıst var dıyıp doktor yasmın doğum kontrol hapı vermıstı ben kulanmadım kit duruomu bılmıorum dun testte 2.cızgı sılık cıktı ama kist mı bebek mı nasıl anlıyacagım doktoro gıdıcem ama meraktan oluorum daha once kıst ım yoktu 2 ay klomen benzerı bı ılac kullanınca oldu

X