• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist mi acaba :/

miss_deniz

Mutlu Gibi Mutsuz¿
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
56
13
18
ben ultrasona girdim ve 3-4 cm kist çıktı adetime 15 gün var yaklaşık. dr um yumurta olabilir henüz kırılmamıştır belki dedi. adetten sonra gel tekrar dedi. ayrıca bundan 3 ay önce de gitmiştim her şeyin gayet normal olduğunu söylemişlerdi. merak ettiğim 3 ay gibi bi zamanda 3-4 cm lik kist oluşabilir mi?

Dipnot: 18 yaşındayım ilk gitme sebebm de adet süresinin aazalmasıydı dedğim gibi hiçbir sorun çıkmamıştı kist vs gibi...

Adet öncesi ve sonrası böyle ufak kistler normaldir. Benim 6 cm kist vardı ama adetle atıldı. Doktorunun dediğini yap inşallah önemli bişey değildir.

bende de bi var bi yok.. yumurtalığın etrafında oluşuyorlar sanırım kendi çaplarında. sonra gidiyolar mı napıyolar haberim yok. 10kadından 7-8inde olabiliyo demişti dr um.bana zarar vermesinler de :KK53:

ben ultrasona girdim ve 3-4 cm kist çıktı adetime 15 gün var yaklaşık. dr um yumurta olabilir henüz kırılmamıştır belki dedi. adetten sonra gel tekrar dedi. ayrıca bundan 3 ay önce de gitmiştim her şeyin gayet normal olduğunu söylemişlerdi. merak ettiğim 3 ay gibi bi zamanda 3-4 cm lik kist oluşabilir mi?

Dipnot: 18 yaşındayım ilk gitme sebebm de adet süresinin aazalmasıydı dedğim gibi hiçbir sorun çıkmamıştı kist vs gibi...

Tam yumurtlama donemindesin, yuzde 90 ihtimalle catlamaya hazirlanan yumurtandir o, dert etme.

Bazi kistler adetle atiliyor.adetten sonra gene git ihmal etme.bence onemli bisey degildir

Back