Kist kanama yaparmıııııı?????lütfn cvp

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Yaaa arkadaşlar vala adetim biteli 7gün oldu kistim var 3.50cmlik napcam kahve kanamam var nolcak yaaa çok kotuyum hiç sıkıntı bitmiyor;((

Gecen yaz benimde vardi sogan kürüne baslayinca hemen kanamam olmustu nedeni sogan kürü olabilir yani korkma

defalarca kistim oldu..hala da gebe olmama rağmen var. hiç kanama yapmadı. içi kan dolu kistim de vardı o da kanama yapmadı şükür. seninkisi yumurtlama lekesi canım. ilk kez olması seni şaşırtmış. bazen olur yumurtlama lekesi ben de iki üç kez yaşadım.

İnşallah sogan kürü fayda eder ama bana etmemisti sadece kana yapti umitlendim kist eridi diye faha da büyüdü 6 cm olmustu sonra dr un verdiği bir ilacla eridi bence dr dan Şaşma özellikle gebelik istiyorsan zaman kaybetme...

Kızlar ben bebk istyormda soğan kürüyle kalırmym birde kist varkennn kalrmym inş yumurtlama kanamsıdır

bende de kist vardı ameliyat oldum,kist ara kanamalar yapar canım endişe etme,kistle hamile kalan birçok kadın var ben kalamadım o ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…