• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kist ile hamile kalınabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duaet96

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
215
106
23
28
Selamın aleyküm hanımlar benim adet gecikmemden sonra 5 cm kist olduğu söylendi ve diğer gün adet oldum ve adetin 3. Günü hormon testi verdim sizde bu kist gebeliğe engel mi ,en sağdakiler önceki test ,şoldaki değerler yeni
49E96CC5-E184-4574-81EE-6B3EBFCB7E62.jpeg

Aleykümselam canım valla öncelikler şöyle söyleyeyim benimde 3 kist var dedi doktor ama gebeliğe engel bir durum yok dedi kistin türleri var hiç bir kist gebeliğe engel değil bizimki sadece biraz geciktiriyor gebeliği okadar bu bilinen bir yanlış normal insanlardan biraz daha fazla çabalamamız gerekiyor o yüzden içini ferah tut ve tedavilk bir kist ise tedavi ol canım sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim sana 😊

Aleykümselam canım valla öncelikler şöyle söyleyeyim benimde 3 kist var dedi doktor ama gebeliğe engel bir durum yok dedi kistin türleri var hiç bir kist gebeliğe engel değil bizimki sadece biraz geciktiriyor gebeliği okadar bu bilinen bir yanlış normal insanlardan biraz daha fazla çabalamamız gerekiyor o yüzden içini ferah tut ve tedavilk bir kist ise tedavi ol canım sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim sana 😊
Amin inşaAllah teşekkür ederim ameliyatlık bir şey değil 1 2 aya gider demişti ,bu değerler iyimi peki

Back