canım şöyle diyim yaklaşık 2 hafta önce kadar gittim doktora şiddetli ağrılarım vardı ultrason verdi ve sol tarafta 48 mmlik bi kist çıktı doğum kontrol hapı verdi tabikide. adetinin ilk günü kullanmaya başla dedi ilk kutu bitince 6 gün bekle 7.gün 2. kutuya başla dedi bana yasmin vermedi ama farklı bi ilaç verdi kisti küçültüyomus hap. 2 kutu bitince kontrole gel dedi kist tamamen yok olmuyomuş ve tekrarlayabiliyomuş ihmal etme ilaçlarını kullan sende önemsizde görünse aksatıldığında önemli sorunlar doğurabilir.
ya bana da 2.kutuya da adetin başladığı ilk gün başla dedi aynı ilk kutuya ilk gün başladığın gibi.
ama benim kafama takılan bu ilaç ara kanama yapıyor. mesela 21 tane hap var 21 gün kullanıyosun ya ilaç bittikten 2 3 gün sonra ara kanama yapıyomuş.
o ara kanama başladığı ilk gün mü 2.kutuya başlayacağım yoksaa ara kanamadan sonra mı asıl adetim başlayacak ben nasıl ayırt edebilirim ki bunu anlayamadım
Kizlar doktor deqilm ama az cok okumuslugum insanlarin yasadiklari vs.. Bilgm var. Dogum kontrol haplari pekde yararli hap deql. Vucudun dengesni bozuyooo. Fydasni qorende vrdr da . Kist icin icebilrsnz sogan suyu. İcin derimmm... Cok kisi icti cevremde ve haplardan dha iyi tesir etti...
benim kistimde cok inatcı 3. kutu yasmine basladm hiç fayda görmedm doktorum laporoskopi dedi(şimdi doktor arastırıyorumm
sogan suyunu bende duydum hap tedavisi bitsin kontrole gideyim ilerlemeye göre bende kullanıcam faydalıymıs gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?