Gebeliğe Hazırlık KİST HAMİLE KALMAYA ENGELMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yildirim08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
17
3
86
32
Trabzon
Merhaba arkadaşlar bugün ultrason çekildim dr yoktu sonucu gösteremedim.
Sağ overde 26.23 mm boyutunda kistik lezyon izlendi. Bu kötü bişeymi kist gebeliğe engelmi arkadaşlar. Haftaya kadar kuruntu yaparım diye size sorayım dedim. Lütfn cevaplarsanız sevinirin

kistinde çeşitleri var.. benim iki yumurtalıktada vardı.. yumurtluyosun ama az demişti.. ama onund açeşitleri var.. ben soğan suyu içmiştim baya küçülmüşlerdi

26 mm dediğiniz 2 cm yumurtalık kistiyse eğer bende de var. gebeliğe engel değil diyor doktorlar. Hatta adet olamıyorum diye gittim kistten sanıyordum. meğer prolaktinim yüksekmiş
Adetle atılıyor yumurtalık kistleri

Daha önceden bendede vardı engel değil demişti doktorum tabi değişir belki kiste göre benimde 2cm ti

Eskiden çok eskiden bende de 4,5 cm civarında dermoid kist vardı gebeliğe engele olmayacağını söylemişlerdi ama doktorun önerisiyle laparoskopi ile alınmıştı kistim sol tüp tıkalıydı açılmıştı falan
Bende bi dönem uzun tedaviler görmüştüm zor bir süreç gerçekten

Eskiden çok eskiden bende de 4,5 cm civarında dermoid kist vardı gebeliğe engele olmayacağını söylemişlerdi ama doktorun önerisiyle laparoskopi ile alınmıştı kistim sol tüp tıkalıydı açılmıştı falan
Bende bi dönem uzun tedaviler görmüştüm zor bir süreç gerçekten

Gerçekten canım yaa ne zormuş hamile kalmak :( rabbim sanada nasip etsin inşallah. bnmki 2.5 cm ama ne kisti bilmiyom instagram dan sordum 2 kadındoğumcuya engel olmaz dedi

Merhaba arkadaşlar bugün ultrason çekildim dr yoktu sonucu gösteremedim.
Sağ overde 26.23 mm boyutunda kistik lezyon izlendi. Bu kötü bişeymi kist gebeliğe engelmi arkadaşlar. Haftaya kadar kuruntu yaparım diye size sorayım dedim. Lütfn cevaplarsanız sevinirin
2 tane çik. kistim var daha yeni ama hamileyim. Kısmetse olur canım sakın doktorlara inanma bende çok inanmıştım çocuğum olmaz sanardım hep. 5 ay korunmadık şuan hamileyim ama diyorum ya henüz yeni inş sağlıklı ilerlesin.

2 tane çik. kistim var daha yeni ama hamileyim. Kısmetse olur canım sakın doktorlara inanma bende çok inanmıştım çocuğum olmaz sanardım hep. 5 ay korunmadık şuan hamileyim ama diyorum ya henüz yeni inş sağlıklı ilerlesin.

Allah bağışlasın canım benim inşallah bende kalırım aynen bazı doktorlar çok ilgisiz ve detaylı anlatmıyolar bende kafamda büyütüyorum. Ama soğan suyu çok etkiliymiş ondan içiyorum şimdi inşallah bakalım ne olur

Back