kist hakkinda bilgisi olan lar yardim!!

zeyniii3857

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
62
17
8
31
Mrb arkadaslar bizim bebegimiz olmadi ilk basta sorun esimdeydi onunki duzeldi cok sukur bn muayne oldun tekrar bu sefer bnde 8 ader mercimek buyuklugunde kist cikti dr onemli degil dedi hapla dagilir dedi ama icime de kurt dustu bilgisi olanlar yardimci olsun sogan kurune baslayacagim bu ay insallah

Mrb arkadaslar bizim bebegimiz olmadi ilk basta sorun esimdeydi onunki duzeldi cok sukur bn muayne oldun tekrar bu sefer bnde 8 ader mercimek buyuklugunde kist cikti dr onemli degil dedi hapla dagilir dedi ama icime de kurt dustu bilgisi olanlar yardimci olsun sogan kurune baslayacagim bu ay insallah
Ilacla geçebilecek sıvı tür kist ise geçer fakat katı kistlere ilaç çaredeğil..bnde katı kist vardı onca ilaç kullandım geçmedi bekarken tabi en son 6yilin sonunda bebek kafası kadar büyüyünce amelyat başka türlü geçmez dendi acill amelyat oldum..sonrasında sıvı kistler kistcikler tekrarladı suan evliyim 14aylik kistten yeni kurtuldum çok şükür gebelik tedavisine başladım...polikistik over şu benm turu sizde turu neyse ona göre tedavinize devam edin insallah sagliginiza kavusursunuz..sogan kuru denemistm bnde fakat fazla yapamadm zaten kati kistti gecmezdide..

Back