Kist belirtisi mi hamilelik belirtisi mi

Amin hepimiz alırız ama kan testim 0.2 çıktı çok düşük çok üzüldüm
Hayırlısı olsun üzülmeyin.
Doktorunuz neden 3 ay sonra gel dedi onu anlamadım ? Tüp bebek Mi başlamayı düşünüyorsunuz 3 aydan sonra.
Durumunuzu rezervlerinizi pek bilmiyorum ama. Eğer ki durumunuz müsaitse bence vakit kaybetmeden başlayın zaten tedavilerde bişey oluyor mesela erteleniyor felan baya uzun bi süreç oluyor.

Yok tahlil yapmıcam eşine ve sana dedi 3 ay boyunca olursa olur olmazsa 1 yıllık tedavi dedi bende anlamadım cidden ve hala regl olmadım

Yok tahlil yapmıcam eşine ve sana dedi 3 ay boyunca olursa olur olmazsa 1 yıllık tedavi dedi bende anlamadım cidden ve hala regl olmadım
İlginç geldi bi sorununuz yoksa ondandır belki de ama yaşınız kaç bilmiyorum da
Bende tüp bebek tedavisi öncesinde normal kadın dogumculara gitmiştim sadece biri direk tüp bebek dedi diğerleri hep olur zamana bırakın vs dediler
Ve alanında uzman tüp bebek doktorlarına görününce cidden de zaman kaybetmemem gerektiğini anladım. Sizi paniğe sevk etmek istemem de iyi karar verin diye söylüyorum

Çok haklısınız zaman keybetmemek gerekli. Pco sorunum başka birşey gözükmedi şimdiye kadar. Daha 1. adayım 2.5 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Geç döllenme de olabilir diyor gruplarda okudum Bi umut bekliyorum işte. Zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…