Kist belirtisi mi hamilelik belirtisi mi

Etonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Kızlar selam 23 Şubat'ta tüp bebek transferim yapıldı 7 sinde kanamam açıldı ve 8 inde test verdim negatif çıktı. Neyse 23 Mart'ta kahverengi lekelenmem oldu ve bir kaç gün sürdü. 28 günde bir adet olurum bat 4 Nisan ama henüz hastalanmadım sol kasıkta batma var bat gününden beri ve belim çok ağrıyor. Benim adet günğnden bir gün önce hep başım ağrır 3 ünden beri baş ağrım da geçmiyor ve göğüs uclarımda dokununca bi sızı oluyor ve kabızlıkta var.Tüp bebek tedavisi sonrası kist olabiliyormuş. Acaba kist mi oldu yoksa hamile miyim yarında adet olmzsam salı günü test yapıcam ama bi yanım umutlanıyor bi yanım yoktur diyor

Transferden 12 gün sonra test istiyor doktor, şimdiye kadar yaptırmadınız mı?

Transferden 12 gün sonra test istiyor doktor, şimdiye kadar yaptırmadınız mı?
Aslında yazmıştım ama gözünüzden belki kaçmış olabilir 8 Mart'ta test verdim negatif çıktı zaten adette olmuştum 4 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım henüz

Yani kistte göğüs ağrısı olmaz sürekli kisti oluşan biri olarak söylüyorum.. bunlar ya adet belirtisi yada gebelik belirtisi kasıklarda da devamli batma hisseleri illa kist değildir ancak kistler patlama sırasında hafif ağrı yapabilir .. o yüzden adetin geçtiyse test yapmakta fayda var inşallah vardır

Aslında yazmıştım ama gözünüzden belki kaçmış olabilir 8 Mart'ta test verdim negatif çıktı zaten adette olmuştum 4 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım henüz

Çok özür dilerim, tarihler fazla olunca kafam karıştı

Kist değil de ilaçların yarattığı yan etki olabilir mi acaba? Doktorunuza yazdınız mı?

Sürekli kistiniz oluştuğu için soruyorum bende tedavi sonrası basit kist oluştuğunu öğrendim geçen ay. O zamsn 4 gün gecikme olmuştu ama ağrım sızım hepsi regl ile uyumluydu
Şimdi 6. Gün oldu halen olamadım. İdrar testi negatif. Ama herhangi bir belirti ağrı sızı bişry de yok.
Bunlarda kist sebepli
Olabilen durum mu sanki daha adet olmama 10 gün var gibi sizde de böyle oluyor Muydu.

Şimdi şöyle aslında kisti ben kendim oluşturuyorum benim insülin direncine bağlı kilo problemim var pkoluyum bide. Abur cunur kist yapar rahmin ve yumurtalıkların baş düşmanı şeker tatlı.. malesef bu ara çok tükettim ve kistler oluşuyor sonra da ürüyorlar yani kistler şekerden besleniyor bırakınca olmuyor ama düzeliyor kendiliğinden patlıyor onunda adet rengi ve süresinden anlıyorum.. bi diğer konu ise tedavi görüyorum defalarca üst üste klomen kullandığım için bunlarda ayrıca kist yapabiliyor yani kişiden kişiye değişir bu gecikmeler ama kist oluşunca göğüs ağrısı olmaz bu çok bağımsız bir durum kasıkta batma olabilir o ayrı..

Adetiniz daha 10 gün varsa geçmediyse endişe etmeyin bir adeti bekleyin yada doktora gidip bir ultrason çektirin küçücük kistler normalde adetle atılabiliyor tedavide kullanılan femara veya klomen tarzı ilaçlar kist yapabilir

Benimde tüp bebek tedavisinden sonr oluştu maalesef ya. Dediğiniz gibi şeker tatlı onların beslenme kaynağı.
Geçen ay 3cm oluştuğu için ertelendi tedavi. Bu ay da hayatımda hiç olmadığım kadar gecikti gecikmenin 6. Günü bugun sanırım atılmadı duruyor dediğiniz gibi Bi hassasiyette yok sanki daha olmayacakmışım gibi. biraz daha mı dursam napsam bilemiyorum.

Yani eğer ağrın çoksa ve rahatsız ediyorsa, ozaman elbette erteleme tedavide görüyormuşsun sürekli ertelenmesin yazık olur. Bide 1 ay hamur ve şekeri bırak bol su iç kaybolur kendiliğinden benim kocaman miyomum vardı ceviz büyüklüğündeydi

Hani ağrın çoksa doktora git demek istedim aslında ifade edemedim kendimi

Hani ağrın çoksa doktora git demek istedim aslında ifade edemedim kendimi
İnanır mısınız hiç bişeyim yok ne ağrı ne sızı ne bir regl olacak belirtisi orda rahatı iyi heralde kistin geçinip gidiyor neyse ramazanda oruç yemeden geçirmemi sağladı sağolsun bakayım da olmadı haftaya giderim artık beklemenin bi anlamı da yok.

♥ Allah neşenizi arttırsın güldürdün canım sıkkındı.. bence şekeri azaltınca geçer en azından küçülür diye düşünüyorum benim hep öyleydi .. ama bi kontrole git istersen kötü hissetiysen bi sonraki tedavi de kist yüzünden ertelenmesin

Amiiiin hepimizin neşesi bol olsun
bakalım olmadı haftaya kadar bekleyim de giderim olmazsa.

Merhaba benimde aynı 8. Gün olcak sanki hiç ilaç almamış iğne vurulmamış gibiyim.

Ne iğnesi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben artık tarlusala başladım maalesef. Hiç ilaç kullanmak istemedim ama öyle oldu
Ovitrella kullandım. 3 hafta önc bugün tam 3 hafta oldu kan verdim sabah bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Doktoruma gitmeden içmek istemedim, bende 3 ay gelme dedi bana direk dinlen sonra 1 yıllık tedaviye başlatıcam dedi

İnşallah hayırlı haber alırısnız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…