• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist belirtileri nedir acaba bilen var mı?

yok canım iltahap varmış antibiyotik ve fitil verdi kist falan yokmuş ama iltahap kasıkta ağrı yapar dedi ilaca başladıbu ayda adetin 3. günü kontolr gidecem işte bebiş için bakalım hayırlısı ama kist olmadığına çok sevindim çok korkmuştum çünkü ama yanımda olduğunuz için tşkler

Geçmiş olsun canım..
İltihap ilaçlarını düzenli alırsan geçer merak etme..a.s.
Hakkında hayırlısı olsun bebişinde gelir yakın zamanda inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

inşallah canım ya hayırlısı doktorum dedi zaten çok fazla takma kafanı takmayınca oluyor dedi ama bugün hastanede bir kız gördüm amanin ağlayacaktım nerdeyse ben şimdi danışmada bekliyorum bir kız geldi böyle 20 yaşında falan elinde bir kağıt bana dedi ki ( bu arada hastanedeyim) ağlıyo ama konuşamıyor elindeki kağıdı uzattı bu ne dedi ben aldım kağıdı dedim sen bir otur şöyle bakarız ne diye ama kız nasıl titriyor baktım beta hcg sonucu sonuç 86 mı ne dedim sen evlimisin baktım elinde de alyansı var evet dedi evliyim 2 ay olmuş evleneli istanbulda yaşıyormuş ailesinin yanına tatile gelmiş eşi istanbuldaymış ne yapayım abla ben şimdi dedi dedim eşinin haberi var mı yok dedi dedim bak şimdi sakinleş ve hmen eşini ara ver bu mutlu haberi adam telefonda öyle bir çığlık attık ki eşi demiş hemen uçağa atlayıp geliyorum bekle orda demiş ama kız hala titriyor tabi ben bu arada kızla uğraşmaktan işe geç kaldım neyse önemli değil kız 2 yıllık evliymiş ve eşi çok istiyormuş doktor olmjaz senin rahmin küçük mü ne demiş orasını tam anlamadım rabbim en ummadığım anda gönderdi deyip ağladı durdu ya kızlar anlatamam size o mutluluğu rabbim bize de en ummadığımız zamanda gönderecek meleklerimizi hiç moralinizi bozmayın diye söylüyorum allahtan ümit kesilmez kızlar biz elimizden gelen herşeyi yapacaz gerisi allaha kalmış o da gönderecek bize mucizelerimizi

Canım kist belitrileri kistin boyutuna ya da bulunduğu yere göre değişiyor en önemlisi bu bence... ben iki defa kist amliyatı oldum birincisinde adet düzensizliği için doktora gittim 7,5 santimlik kist vardı sağ yumurtalıkta daja sonra haplarla kist küçülmeyince amliyat oldum. ikincisinde ise adet dışı 10 - 15 gün kadar kahverengi ara kanamam vardı doktora gittim tekrar kist olduğunu söyledilre tekrar amliyat oldum ikinci kist ise 10 cm di ama diğerine göre daha az hissediyordu. sağ yuanıma yattığım da hızlı hareket etiiğim de iki kisti de hissettiğim ama doktora ilk kist daha çok canımı yakıyordu dediğimde bana ikinci kistin bulunduğu yer daha rahat bir yer o yüzden daha az hissedersin diğeri arada sıkışmış durumda demişti.

Canım kist belitrileri kistin boyutuna ya da bulunduğu yere göre değişiyor en önemlisi bu bence... ben iki defa kist amliyatı oldum birincisinde adet düzensizliği için doktora gittim 7,5 santimlik kist vardı sağ yumurtalıkta daja sonra haplarla kist küçülmeyince amliyat oldum. ikincisinde ise adet dışı 10 - 15 gün kadar kahverengi ara kanamam vardı doktora gittim tekrar kist olduğunu söyledilre tekrar amliyat oldum ikinci kist ise 10 cm di ama diğerine göre daha az hissediyordu. sağ yuanıma yattığım da hızlı hareket etiiğim de iki kisti de hissettiğim ama doktora ilk kist daha çok canımı yakıyordu dediğimde bana ikinci kistin bulunduğu yer daha rahat bir yer o yüzden daha az hissedersin diğeri arada sıkışmış durumda demişti.

canım sana da çok geçmiş olsun ben doktora gittim ama kist değilmiş benimki ama umarım hiç benle olmaz o kist ama gene de kist için gereken bütün önlemleri almak lazım eğer bu konuda bilgisi olan varsa şu kistler bizlerle birlikte olmalarına fırsat vermeden ortadan kaldıralım

Back