• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist belirtileri nedir acaba bilen var mı?

Kistin olduğunu biliyormusun yoksa ihtimalmi canım anlamadım bunu..
Belirtilerin daha çok bana rahim ağzı enfeksiyonu yada vajinal tahriş enfeksiyon gibi geldiCADIARZU
Aynı şeyleri arada bir bende yaşarım ve benim vajinam da tahriş oluyor:kedi:
Sebebep bu yani..
Umarım kist falan değildir yaa geçmiş olsun

yok canım kist olduğunu bilmiyorum sadece şüpheleniyorum ama kasıklarımda da batma olunca aklıma ilk o geliyor ama dediğin de olabilir tahriş yada enfeksiyon bakalım ya hayırlısı yarın öğrenecez ben bir de bişey merak ediyorum alttan muayene ederken ultrasonla bakmaz dimi çünkü korkumdan tuvalete bile gidemiyorum ya

yok canım kist olduğunu bilmiyorum sadece şüpheleniyorum ama kasıklarımda da batma olunca aklıma ilk o geliyor ama dediğin de olabilir tahriş yada enfeksiyon bakalım ya hayırlısı yarın öğrenecez ben bir de bişey merak ediyorum alttan muayene ederken ultrasonla bakmaz dimi çünkü korkumdan tuvalete bile gidemiyorum ya

Malesef canım alttan bakacak.
Usg yle bakabilir ben rutin bile gitsem bakıyor canım yapacak bişey yok umarım ciddi bir sorun yoktur.
yarın yazarsın canım bende merak ettim şimdiopuyorumnanaktan

Malesef canım alttan bakacak.
Usg yle bakabilir ben rutin bile gitsem bakıyor canım yapacak bişey yok umarım ciddi bir sorun yoktur.
yarın yazarsın canım bende merak ettim şimdiopuyorumnanaktan

ok canım yazarım tabi ya ama o alttan bakarken ultrasonla vajinama bişey sokmayacak dimi en büyük korkum bu yani

ok canım yazarım tabi ya ama o alttan bakarken ultrasonla vajinama bişey sokmayacak dimi en büyük korkum bu yani

Yok canım korkma ucundan azcuk :roflol:
Şka bir yana korkulacak birşey yok ki acıtmıyor öyle düşündüğün gibi değil yaniyerimseniben

kızlar yarın için bana dua edin sabah ilk iş doktora gidiyorum ne olur kötü bişey çıkmasın ve muayene de canım yanmasın hala kasıklarım sızlıyor ya ben anlamadım bu işten vallahi kadın olmak zor iş hiç erkeklerin böyle bir sorunu yok ne bu ya böyle hastalanıyoruz ohhhh temizlendik diyoruz pat arkasına bişey bir daha dünyaya gelirsem erkek olayım ben bari aman şaka şaka ben bayan olarak çok mtluyum ve gene gelsem gene kadın olmak isterdim

merhaba benımde sıze sormak ıstedıgım bısı var.. son 5 gundur adet baslangıdı gıbı cok az mıktarda kahverengı sekılde adet kanaması gıbı garıp bı akıntı gelıyor. ılk gunler adetım basladı sanırım dıyordum cunku tam donemınden 1 hafta oncesıydı.. fakat hastalıgım baslamadı ve bu akıntı hala devam edıyor...üstelik cınsel deneyımım yok yanı bakireyim.. sorun nedir anlamıyorum sadece 23 yasındayım:(

merhaba benımde sıze sormak ıstedıgım bısı var.. son 5 gundur adet baslangıdı gıbı cok az mıktarda kahverengı sekılde adet kanaması gıbı garıp bı akıntı gelıyor. ılk gunler adetım basladı sanırım dıyordum cunku tam donemınden 1 hafta oncesıydı.. fakat hastalıgım baslamadı ve bu akıntı hala devam edıyor...üstelik cınsel deneyımım yok yanı bakireyim.. sorun nedir anlamıyorum sadece 23 yasındayım:(

canım ben bekarken bende de oluyordu ama sonra geçti üşütmüş olabilirsin kasıklarında sancı yada idrara çıkarken yanma gibi şikayetlerin var mı eğer varsa kist olabilir bir doktora görün derim ama bazen de herhangi bir şey olmadan kendi kendine adet dönemindeki kanama düzene binebilir bende öyle oldu mesela ama eğer çok endişe ediyorsan bir doktora görün eğer bekarsan önemli bişey değildir sanırım geçmiş olsun canım

merhaba benımde sıze sormak ıstedıgım bısı var.. son 5 gundur adet baslangıdı gıbı cok az mıktarda kahverengı sekılde adet kanaması gıbı garıp bı akıntı gelıyor. ılk gunler adetım basladı sanırım dıyordum cunku tam donemınden 1 hafta oncesıydı.. fakat hastalıgım baslamadı ve bu akıntı hala devam edıyor...üstelik cınsel deneyımım yok yanı bakireyim.. sorun nedir anlamıyorum sadece 23 yasındayım:([

Bazen bu şekilde görebilirsin adetini. Havalardan ya da stresten etkilenebiliyo...

idrar yolu itlihabı mı diye düşündüm bi an..evet bekarım. ama ne yanma var nede sancı var hıcbırsey yok... yarın doktora gıdıcem erkek arkadasım da cok telaşlandı. cok tsk ederim. ben de tecrubesiz oldugum ıcın ve korktugum ıcın de acıksası ne yapacagımı sasırdım gecen yıl cok streslı bı donemımde de yasamıstım bunu stresten dolayı yasadıgımı soyledı doktor ama sımdı boyle bı durumum da yok ..
cvp yazdıgın ıcın tsk ederım

idrar yolu itlihabı mı diye düşündüm bi an..evet bekarım. ama ne yanma var nede sancı var hıcbırsey yok... yarın doktora gıdıcem erkek arkadasım da cok telaşlandı. cok tsk ederim. ben de tecrubesiz oldugum ıcın ve korktugum ıcın de acıksası ne yapacagımı sasırdım gecen yıl cok streslı bı donemımde de yasamıstım bunu stresten dolayı yasadıgımı soyledı doktor ama sımdı boyle bı durumum da yok ..
cvp yazdıgın ıcın tsk ederım

ne demek canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

arkadaşlar hepinize merhaba benim bir sorum olacaktı yaklaşık 1 aydır sağ ve bazen de sol yumurtalığımda batma oluyor ve ilişki sırasında dayanılmaz ağrılarım oluyor ve ilişkiden sonra da çok az bir kan geliyor sanki bir yarayı kaşırsınız da hafif bir kan gelir ya onun gibi bişey yarın için doktordan randevu aldım ama şimdiden endişelerim var bebek düşünüyoruz ve bu kistin olumsuz sonuçları olabilir mi internette bazı kistlerin doğum kontrol hapıyla tedavi edildiklerini ve bir sonraki ay da adet kanamasıyla atıldığını duymuştum bu doğru mu acaba geçiyor mu gerçekten bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

mrb bende de sol yumurtalıkta 3.88 kist vardı bunun en büyük belirtisi adet döneminde şaşmalar oluyor ayrıca mide bulantısı, vajinal akıntının renginde ve kokusundaki değişiklikler,kasıktaki sancılar şuan ben bunu aştım canm inşallah sende sorun yoktura.s

Çok ağrım olmuştu.. Adet düzensizliğim yoktu ama sancılı geçerdi.. İlişki sırasında ağrı oluyor bir de.. İhmal etmeyin, bir doktora görünün mutlaka..

çok tşkler kızlar ya bugün gittim doktora beta hcg istedi daha kontrol etmedi ben dedim yok bişey diye ama dinlemedi ona göre muayene edecem yada ilaç verecem kafamızdan soru işaretleri kalksın bakalım dedi yani şimdilik bişey yok kızlar saat 4 gibi muayeneye gidecem bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı

çok tşkler kızlar ya bugün gittim doktora beta hcg istedi daha kontrol etmedi ben dedim yok bişey diye ama dinlemedi ona göre muayene edecem yada ilaç verecem kafamızdan soru işaretleri kalksın bakalım dedi yani şimdilik bişey yok kızlar saat 4 gibi muayeneye gidecem bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı

Canım yaa çok şaşırdım demek bebekden şüphelendi doktorun. inşallah öyledir canım yaa inşallah bebek vardır:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Canım yaa çok şaşırdım demek bebekden şüphelendi doktorun. inşallah öyledir canım yaa inşallah bebek vardır:Saruboceq:opuyorumnanaktan

aman ne bileyim ya kontrol bile etmedi hemen beta hcg istedi yok ben hamile değilim dediysem de üstüne görme diye bişey var dedi yok ya gerek yok ama dinlemedi kendimi labaratuvarda buldum neyse ya ben eminim sonuçtan şimdi kesin 0. küsürlük bir değer çıkar ben de derim o zaman doktora ne demeye istedin diye zaten kolumu kevgire çevirdiler kan alalım derken mafoldumben

kızlar doktor randevumu iş yerindeki yoğunlukan dolayı kaçırdım yarın 2.30 da gene gidecem bakalım hayırlısı vardır bunda da bir hayır

bencede doktora git en kısa zamanda
bende çektim her iki tarafımda 3çer tane
çocuk istersen doğumla gidiyormuş bildiğim kadarıyla değişik tedavi şekli oluyor
çocuk istemeyenler için (benim gibi mesela) doğum kontrol hapı
belirtileri hafif kanama oluyor ilişki sonrası
ilişki sırası vajinada sancı
ve biraz ilerleyince pis kokan bir akıntı oluyor ve buna bağlı mantar
kimi zaman adet gecikmeleride oluyor veya hep kesiliyorsun adetten canım
ben hepsini çektim malesef

bencede doktora git en kısa zamanda
bende çektim her iki tarafımda 3çer tane
çocuk istersen doğumla gidiyormuş bildiğim kadarıyla değişik tedavi şekli oluyor
çocuk istemeyenler için (benim gibi mesela) doğum kontrol hapı
belirtileri hafif kanama oluyor ilişki sonrası
ilişki sırası vajinada sancı
ve biraz ilerleyince pis kokan bir akıntı oluyor ve buna bağlı mantar
kimi zaman adet gecikmeleride oluyor veya hep kesiliyorsun adetten canım
ben hepsini çektim malesef

canım evet aynen ya benim ilişki sırasında feci ağrım oldu ve sonra biraz kanama evet çocuk istiyoruz hayırlısıysa tabi yok benim adet döneminde bir sıkıntım yok düzenli olurum 1-2 gün falan aksama olursa olur ama bakalım ama işte kistlerin de erimesi için oğum yapman lazım kist varken çocuk olmaz diye biliyorum bir de zaten bu kist varken ben çocuk yapacak duruma gelemem çünkü öyle feci bir ağrı var ki ilişki olması imkansız gibimafoldumben

Elifcim neyaptın canım umarım bir sorun yoktura.s.

yok canım iltahap varmış antibiyotik ve fitil verdi kist falan yokmuş ama iltahap kasıkta ağrı yapar dedi ilaca başladıbu ayda adetin 3. günü kontolr gidecem işte bebiş için bakalım hayırlısı ama kist olmadığına çok sevindim çok korkmuştum çünkü ama yanımda olduğunuz için tşkler

Back