Kist Aspirasyonu Yaptıranlar

ay1189tes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
6
1
35
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir sitenin takipçisiydim ama kısmet bugüneymiş kayıt olmak için.Bende 1 buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadık,bebek istiyoruz Allah kısmet ederse.Tedaviye başladım bugün HSG çektirdim ve sonuç temiz çıktı.Sağ yumurtalığımda 4.5 cmlik bi kist var over kisti.Doktorum laparoskopi yapmaktansa kisti asipire edelim dedi.İğneden falan çok korkarım ve bugünkü hsg kabus gibiydi.Kist aspirasyonu yaptıran arkadaşlardan ricam nasıl olduğunu paylaşabilirlermi lütfen.İyi veya kötü bişeyler duymaya ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.

Ben de geçtiğimiz aylarda kist aspirasyonu yaptırmıştım ancak sizin gibi over kisti değildi. Karaciğerimden 2 büyük kisti aspire ettirdim. biraz acı verici bir işlem ama geçti gitti. ben 2-3 ayda bir yaptırmak zorundayım üstelik. bakalım nasıl olacak.

merhaba,
bende senin durumundayım 4,5 cm'lik kistim var.
1yıldır çocuk istediğimiz için doktor laparoskopiyi çok fazla önermedi (yumurtalık rezervine zarar verdiği için)
gelecek hafta bende iğne ile boşaltılma işlemini yaptıracağım.
laparoskopiye göre çok basit bir operasyon olduğunu söylemişti doktorum.

Evet canım ben geçen hafta yaptırdım ve korkulacak bişey yokmuş boşuna gerip stres yapmısım kendimi allah yardımcın olsun seninde

hangi hastanede oldun? peki korunma süresi veriyormu dr?
inş. tez zamanda hamile kalırız ikimizde

hangi hastanede oldun? peki korunma süresi veriyormu dr?
inş. tez zamanda hamile kalırız ikimizde
Ben eskişehir osmangazi tıp fakültesinde oldm canım.korunma konusunda bişey demedi doktorum aşılama yapılcak bana tedavi için çektiler kisti ilaçlara başladm hemen

Kizlar mrb. Bende de 4.5 cm kist var ve dr. Onu siringa ile cekecegini soyledi. Cektiren arkadasim acaba agrili bir islem mi nasil cektiler cekimden sonra herhangi bir agrin oldumu

Kizlar mrb. Bende de 4.5 cm kist var ve dr. Onu siringa ile cekecegini soyledi. Cektiren arkadasim acaba agrili bir islem mi nasil cektiler cekimden sonra herhangi bir agrin oldumu
Çok korkulacak bişey yok dayanılmıycak bişeyde yok biraz acı oluyo bittikten sonrada hafif sızım olmustu benim rahatsız eden bi durum olmadı.yalnız yaptırdm 15 gün içinde tekrar aynı eski haline geldi bi işe yaramadı yani hemen hamile kalabilirsen ne güzel kalamazsan sürekli çekerler tedaviye başlamak için der dururlar.insanın bütün hevesini ve enerjisini sömürürler

ben tam operasyon olacağım gün hamile olduğumu öğrendim.
çok fazla korkuyordum allahıma şükürlerr olsun olmama gerek kalmadı.
inş doğumu sezeryan ile olup kistide aldırdayı düşünüyorum.

ben tam operasyon olacağım gün hamile olduğumu öğrendim.
çok fazla korkuyordum allahıma şükürlerr olsun olmama gerek kalmadı.
inş doğumu sezeryan ile olup kistide aldırdayı düşünüyorum.
Canim insallah benimde oyle olur gelecek ay kisti aldiracaz ve Tüp Bebek tedavisine baslayacaz o yuzden cok korkuyorum insallah benimde hic gerek kalmadan cocugum olur

Canim nasil oldu detayli anlatirmisi.
Canım sabahtan gidip kan verdim değerlerime baktılar sonuç çıkınca yapalım operasyonu dedi doktor.öğleden sonra aldım sonucumu normal çıkınca başladık işleme.çok korktum ilk basta bilmediğim için.önce temizledi rahim ağzını daha sonra ultrason cihazıyla kisti görecek sekilde muayene eder gibi oldu.yalnız ultrason cihazının yanına kızak gibi bişey taktılar iğnenin geçebileceği bi deliği vardı.doktor zaten şimdi biraz yanma olucak dedi çünkü vajina duvarını deliyo iğne kiste gitmek için.ozaman yanma oldu biraz acıdı boşaltırken hafif sızlamalar oldu.sonra bitti en fazla 1 saat bi gariplik vardı sızı gibi sonra oda geçti tamamen.çokmu korkuyosun canım valla korkma öle kötü değil.hsg çektirdiysen onun üstüne acı yok bil yani:)

Evet canim ya hsg cok aciliydi. Dr bana da yapalim dedi de bilmiyorum ya cok korkuyorum. Daha geçen ay hsg cektirdim bir iki ay bekleyelim bebek olmazsa sonra kistti bosaltip tüp bebege geçelim diye düşünüyorum cok kararsizim

Evet canim ya hsg cok aciliydi. Dr bana da yapalim dedi de bilmiyorum ya cok korkuyorum. Daha geçen ay hsg cektirdim bir iki ay bekleyelim bebek olmazsa sonra kistti bosaltip tüp bebege geçelim diye düşünüyorum cok kararsizim
Tabi sen bilirsin allahtan hayırlısı olsun canım kaç senedir istiyodun bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…