Merhaba oncelıkle kızlar.. Ben 4 yıl önce dermoıd kıstı ameliyatı oldum labroskopıyle oldum rahata biri ameliyatı ama benim yumurtalıgıma zararı verdigim için sol yumurtalıgımın yarıştı gitti o yüznden kesinlikle ıhmal etmeyın bır an önce amelıyatı olun derım.. Hıc bır belırtısı yokken rutın bır muayenede farkedıldı ve bır ay sonra amelıyat olduğumda kıstın boyutu ıkı katına çıkmıştı çok hızlı büyümüştü yanı..
bir kaç doktora gittim. Soğan kürü nu denedim. Ama benim diğer kistler de n farkliymis. Dermoid kisti. Ameliyatsız gecmiyormus. =((Ameliyat olmadan once bir kac doktor gezmeni oneririm. gecen yil bendede yumurta kissi ve bir kac miyop cikmisti. doktor ameliyat dedi .butum moralim coktu, sonra doktor ibrahim saracoglunun sogan kurunu denedim. bir kac ay sonra baska doktora gitim, tekrar flim cekildi ne kis var nede baska bisi. sogan kurunu arastir istersen faydasini goren cok umarim kisa zamanda kurtulursun Allah yardimcin olsun
Bende bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler soğan kurunu de uyguladim. Olmadı işe yaramadı. Dermoid kist mis benimki ameliyatsız geçmiyorMuşAmeliyat olmadan once bir kac doktor gezmeni oneririm. gecen yil bendede yumurta kissi ve bir kac miyop cikmisti. doktor ameliyat dedi .butum moralim coktu, sonra doktor ibrahim saracoglunun sogan kurunu denedim. bir kac ay sonra baska doktora gitim, tekrar flim cekildi ne kis var nede baska bisi. sogan kurunu arastir istersen faydasini goren cok umarim kisa zamanda kurtulursun Allah yardimcin olsun
Anladim cnm hakinda hayirlisi olsun moralini yuksek tut Allah gonlune gore versinBende bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler soğan kurunu de uyguladim. Olmadı işe yaramadı. Dermoid kist mis benimki ameliyatsız geçmiyorMuş