kist ameliyatı. . =((

sema-aaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
433
106
31
Kızlar kist ameliyati olan var mı. Eşimle tahlilerimiz güzel çıktı. Ama benim kistim ameliyat la geçermiş. . Bebeyim olsun Istiyorum. Bana yardımcı olun kızlar

Ben universitedeyken apandisit diye acil ameliyata almislardi
Ameliyat sonrasi doktor sancimin asil sebebinin kist olduğunu söylemişti
Kistler catlamis sizinti yapmis o yüzden sancilanmisim
Ama bunu acinca fark etmişler

Tabi ben o güne kadar kistim olduğunu bile bilmiyordum
Farkinda olmadan kist ameliyatı olmuş oldum yani

Çok gecmis olsun size de

Benimki e dermoid kistiymis. Ameliyat olmam gerekiyormuş. . Yumurtalrin zarar gordumu peki. Açık ameliyat mi oldun. Bebek olmasına engel olur mu böyle ameliyat lar. Çok mu soru sordum ya =(. Kafam çok karışık .

Yok canim ya istediğini sorabilirsin

Ama dediğim gibi çok karambole bir ameliyat oldu benimki

Çok bilincsizdim o zamanlar
Sonrasında kontrole bile gitmedim yillarca..

Genel anesteziyle oldu 7 dikisim vardi
Ameliyat yerim hala sizlar adet zamani özellikle
2009da ameliyat oldum ben

Merhaba oncelıkle kızlar.. Ben 4 yıl önce dermoıd kıstı ameliyatı oldum labroskopıyle oldum rahata biri ameliyatı ama benim yumurtalıgıma zararı verdigim için sol yumurtalıgımın yarıştı gitti o yüznden kesinlikle ıhmal etmeyın bır an önce amelıyatı olun derım.. Hıc bır belırtısı yokken rutın bır muayenede farkedıldı ve bır ay sonra amelıyat olduğumda kıstın boyutu ıkı katına çıkmıştı çok hızlı büyümüştü yanı..

Ben ameliyat oldum ama kistimin ne olduğunu hala bilmiyorum.

Tek söylenen "kistlerin catlamis, sizinti yapmis, bizde temizledik."

Bu ameliyati 2009 da oldum ve kontrole daha uç ay ince gittim, yumurtalagimin zarar görmüş olabileceğini o zaman doktorun sorusuyla fark ettim.

Doktor bana "yumurtalik alindi mi?" diye sordu bende saskin saskin yüzüne baktim.

Ultrasonda normal cikti dedi.
Bana adetlerim az olduğu için diane35 verdi ama bu ilaç beni daha beter yaptı.
Adetlerim iyice azaldi günlük pedle geçirdim iki adeti de.

Bu ayda 15. Gün hala kanamam devam ediyor, bir azalip bir artar şekilde.

Çok uzun yazdim valla kusura bakmayin. çok doluyum. ben de bu konuyla konuşacak birini ariyomusum demek ki :)

Hakkinizi helal edin

Merhaba hanımlar ben de daha 10 gün önce kistimin olduğunu öğrendim. Adetim geciktiği için Dr gitmiştim hamilelik de istediğim için herhalde hamileyim diye düşünüyorum muayenede doktorum sağ yumurtalığımda kist gördüğünü söyledi ve 7cm miş tomografi testler falan yapıldı çok şükür Allah'a kötü değilmiş ama doktorum adet olmam için tarlusal verdi ilk hapı kullanır kullanmaz adet oldum adetim 4 günü kontrole gittim kistim hala aynı duruyordu. Doğum kontrol hapı verdi ( tabi bebek isterken bu hapı kullanmak zorunda kalmak çok acı) bu hapın kisti küçültebileceğini söyledi kullanıyorum bakalım umarım küçülür yoksa ameliyat gerekebilirmiş

Benimde Mr da tesadüfen çıktı. 6 ay gebe kalma san ameliyat dedi doktorum ve 9 ay oldu. Doktorum ameliyat diyor şimdi. Ameliyattan sonra hamile kalabilir miyim Laparoskopik ameliyat yapcak doktorum

Ameliyat olmadan once bir kac doktor gezmeni oneririm. gecen yil bendede yumurta kissi ve bir kac miyop cikmisti. doktor ameliyat dedi .butum moralim coktu, sonra doktor ibrahim saracoglunun sogan kurunu denedim. bir kac ay sonra baska doktora gitim, tekrar flim cekildi ne kis var nede baska bisi. sogan kurunu arastir istersen faydasini goren cok umarim kisa zamanda kurtulursun Allah yardimcin olsun

bir kaç doktora gittim. Soğan kürü nu denedim. Ama benim diğer kistler de n farkliymis. Dermoid kisti. Ameliyatsız gecmiyormus. =((

Bende bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler soğan kurunu de uyguladim. Olmadı işe yaramadı. Dermoid kist mis benimki ameliyatsız geçmiyorMuş

Bende bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler soğan kurunu de uyguladim. Olmadı işe yaramadı. Dermoid kist mis benimki ameliyatsız geçmiyorMuş
Anladim cnm hakinda hayirlisi olsun moralini yuksek tut Allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…