Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese meraba gecen hafta kist ameliyatı oldum sag yumurtalıgim Alindi aranızda boyle bir durum yasayan var mi adet düzeni miktari ve suresi acaba degisir mi
bende gectiğimiz salı ameliyat oldum ve yumurtalığım alınmadı alınmaması içinde cok uğrastık zaten 1 ay sonra normal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim inşallah herkes gönlündekini yaşar
bende gectiğimiz salı ameliyat oldum ve yumurtalığım alınmadı alınmaması içinde cok uğrastık zaten 1 ay sonra normal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim inşallah herkes gönlündekini yaşar
beni istanbulda süleyman engin akhan ameliyat etti ve söylediği gibi yumurtalıklara zarar vermeden kisti cıkardı cok şükür size de acil şifalar dilerim