• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist ameliyati

Fofo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
315
8
16
34
Kırıkkale
Herkese meraba gecen hafta kist ameliyatı oldum sag yumurtalıgim Alindi aranızda boyle bir durum yasayan var mi adet düzeni miktari ve suresi acaba degisir mi

bende gectiğimiz salı ameliyat oldum ve yumurtalığım alınmadı alınmaması içinde cok uğrastık zaten :( 1 ay sonra normal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim inşallah herkes gönlündekini yaşar

bende gectiğimiz salı ameliyat oldum ve yumurtalığım alınmadı alınmaması içinde cok uğrastık zaten :( 1 ay sonra normal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim inşallah herkes gönlündekini yaşar

Cok gecmis olsun bebisini saglikla kucagina alirsin Insallah

geçmiş olsun ........ bende olacağım ameliyat ...İzmirde olmak istiorum Hasan yıldızı tavsiye ettiler,siz kim ameliyat etti yazarmısınız....

beni istanbulda süleyman engin akhan ameliyat etti ve söylediği gibi yumurtalıklara zarar vermeden kisti cıkardı cok şükür size de acil şifalar dilerim

Back