• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist ameliyatı

Cydaegemen

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
35
2
36
41
Arkadaşlar merhaba.ben 6 ay önce kist ameliyatı oldum ama ameliyat sonrası yan bel sırt agrısı hep var en son genel cerrah idrar kültürü yaptı ilaçlı Tomografi istedi.jinekologum benlik bir durum yok diyor bu tür agrıları geçmeyenler için Ağrı merkezleri varmış aranızda bu tarz deneyim yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar merhaba.ben 6 ay önce kist ameliyatı oldum ama ameliyat sonrası yan bel sırt agrısı hep var en son genel cerrah idrar kültürü yaptı ilaçlı Tomografi istedi.jinekologum benlik bir durum yok diyor bu tür agrıları geçmeyenler için Ağrı merkezleri varmış aranızda bu tarz deneyim yaşayan oldu mu?
Canım çikolata kisti mi vardı? Bazen kist alınıyor ama karın içindeki odaklar alınmadığı için ağrı ameliyat sonrası da oluyor

Merhaba arkadaşlar. Benimde aklıma takılan birşey var.1 hafta önce sol yumurtalığım ve kistim alındı. Sezeryan gibi oldum aynı. Görünüşte ve dikişlerde hiç bir sıkıntı yok fakat dikisin sol tarafına elimi koydugumda,içerde bir sertlik var.Normalmidir acaba?

Back