kist ameliyatı olup tüp bebekle hamile kalan varmı arkadaşlar???

culii

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
260
77
selam arkadaşlar 3 yıl önce laporoskopi ile 4 cm kistim alınmıştı 2 yıllık evliyim hamile kalamıyorum tüp bebek tedavisine başlamıştım iptal edildi çok yapışıklık vardı ve tekrar açık ameliyat oldum sağ ve sol tarafta ilk önce çikolata kisti dendi ultrasonda ama çikolata kisti değilmiş.1 ay oldu açık ameliyat olalı ve dr tüplerden enfeksiyon geçirmişsin dedi kistlerde çikolta kisti değilmiş şimdi ilk adetimi gördüm dr um ameliyattan iki ay sonra hemen tüp bebek tedavisine başlıycaksın ve olucak diyor.benim durumumda olup hamile kalan varmı arkadaşlar tüplerimde enkeksiyon geçirdiği için uçları kesildi.normal yolla hamile kalamıycam arkadaşlar varsa benim gibi olan lütfen yazsın herkeze çok sevgilerrrrrrrr.......

Selam canim
Ben varim benimde kistlerden cokkkk cektim.Sanki vucudum kist makinasi olmustu.Kalbini farah tut canim hatta 8 cm kistle migro denedim.Kistten dolayi adetim gelmemisti sökturucu verildi ve ben o kistle tedaviye basladim.Ve hamile kaldim.
Benimkisi uzun hikaye 20 yilin sonunda yavrumu kucagima aldim 7. tup bebekte Rabbim butun olmayanlara hayirli saglikli evlatlar versin inseallah AMINNN
Benim onerim saracoglunun sogan kuru var onu yap ve incir kurunu yap canim ben denedim ve faydasini gordum.
Birde stresten uzak dur bu kistlerin dusmani en cokkk stres bol bol yuruyus yap ALLAHIM TEZ GUNLERDE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSELLAH CANIM HK

Selam canim
Ben varim benimde kistlerden cokkkk cektim.Sanki vucudum kist makinasi olmustu.Kalbini farah tut canim hatta 8 cm kistle migro denedim.Kistten dolayi adetim gelmemisti sökturucu verildi ve ben o kistle tedaviye basladim.Ve hamile kaldim.
Benimkisi uzun hikaye 20 yilin sonunda yavrumu kucagima aldim 7. tup bebekte Rabbim butun olmayanlara hayirli saglikli evlatlar versin inseallah AMINNN
Benim onerim saracoglunun sogan kuru var onu yap ve incir kurunu yap canim ben denedim ve faydasini gordum.
Birde stresten uzak dur bu kistlerin dusmani en cokkk stres bol bol yuruyus yap ALLAHIM TEZ GUNLERDE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSELLAH CANIM HK

peki senin kistlerin çikolata kistimiydi sende ameliyat olmuşmuydun benim gibi birde 20 yıl sonra olmuş bebeğin allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallah darısı olmayanlara inşallah.ilk tüp bebek tedavini kaç yaşında olmuştun cnm

merhaba kızlar başka kist ameliyatı olan yokmu aranızda lütfen varsa paylaşın arkadaşlar....

X