kist ameliyatı olanlar

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar sol yumurtalığımdaki kistimi aldıracağım. doktorum açık ameliyat yapacağını söylüyor. sizler nasıl oldunuz?
ben hep kapalı ameliyatı olur diye düşündüm. ama doktorum açık ameliyatta daha tecrübeli olduğunu söylüyor.

slmlar...benimde çikolata kistim vardı ve 5 sene önce mecburen açık ameliyat ile aldılar.Şimdi tekrar oluşmuş.Ameliyat çok büyük değilse pek de çare olmuyor.evli ve çocuğunuz yoksa ameliyatı en son düşünün,daima ameliyat sırasınad yumurtda rezervlerimizden gidiyor.doktorum bana hapı hiç bırakmadan 7 ay d.kontrol hapı kullandırdı.bu gerileme yaptırıyor.Lütfen bir kaç doktora daha görünün.Bu resmen ameliyat ve hemen toparlanamıyorsunuz.

1 yılı geçti hamile kalamadım. o yüzden doğum kontrol hapıyla vakit geçirmek istemiyorum. önceden 2 ay kullandım hiç değişmedi.

19 gün önce oldum açık ameliyat zor ama kapalı denediler kistler yapışmış bağırsaklara o yüzden açık yaptı ayıldığımda öğrendim herşeyin hayırlısı.devamı için sorabilirsin anlatırım

benimde iki taraflı kistlerim vardı gitmediğim doktor kalmadı en son gittğimde doktor alalım ama açık yapalım dedi sezeryan gibi oluyo 20 gün yatarsın istersen uzatırz dedi hatta ama ben istemedim başka bi doktora daha gittim kapalı yaparız tabi dedi 10 gün rapor verdi ama ben 3günde toparlandım bile ameliyat sonrası biraz ağrım oldu sonra iyiydim para için yapıyolar kapalı yaptırmanı tavsiye ederim...

kistlerinin türü neydi dermoid mi ki taraflı dediler bana da..yumurtalıklarıma zarar vermesinden korkuyorum doktorun ve hastanen nasıldı?

bu kist benimde başıma oldu kaç yıldır var doktorlar önemsemiordu şimdi kanserden şüphe edip ameliyat olacaktım ama korktum olamadım ca 19 9 175çıkmıştı bu gün yaptrdım normalinde altında hangisi doğru çikolata kistimi dermoidmi yoksa başka bir tömörmü şüpheliyim bu yüzden tüp ebebkte deneyemiorum..kapalı amliytta iyibir doktor tavsiyesi olan aklımda bulunsun istanbul içinde

kızlar kapalı ameliyata karar verdik. perşembe günü oluyorum hayırlısıyla

merhaba mehel bendede 10 mm lik bir kist çıktı. doktorum açık maeliyat dedi. bende çok korkuyorummm ameliyat oldun mu ?

B'nde 4 sene once oldum kapalı ama benim kistlerim patlamisti ve dogum kontrol hapı verdi ama ailem yasım ufak diye kullandirmadi kapalı olmanı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…