• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist - Akıntı

kist acil serviste el muayenesi ile anlaşılaak birşey değil

kist oldugunu söyleyen drlar seni bir kadın doğumcuya yönlendirmedimi

ultrasonla karnından bakarlar iltihabınmı var kistinmi var öğrenirsin

korkulacak hiçbirşey yok senin durumunda

ama bir kadın doğumcuya git için rahat etsin

benimde senin gibi şikayetlerim vardı ve hamile kaldım hamile kalınca anlaşıldı kist olduğu okadar ağrı yapıyorduki gece gündüz acillerdeydim bebeğimi almaya bile kalktılar onun için şimdiden tedavini ol güzelim

Ayyy Allah evladınızı size bağışlasın :) Yarın hemen hastaneye gidicem 1 gün bile geciktirmek istemiyorum artık çok sağolun

merhaba canim

bence hic utanma evli degilsen ztn gobekten ultrasonla bakalar
Ayrica elle muayenede orda birseyin oldugunu anlasilarbilir ama tabii onun kist olup olmadigindan emin olamazlar hicbirzmn benim miyomum elle bile anlasiliyor aratik kistte ole

Bende bi gece wcye gittikten hemen sonra ole bi agriyla acile gittimki tabii orda anlamadilar agrikesici ile dondum birdaha cok sukur tekrarlamadi ama var ve ameliyat olmam gerekiyor ve artik bebis istiyorum ama ameliyattan cok korkuyorum

arkadasim ilthap durumu varsa hic bekleme bi an once doktora gozuk

merhaba canim

bence hic utanma evli degilsen ztn gobekten ultrasonla bakalar
Ayrica elle muayenede orda birseyin oldugunu anlasilarbilir ama tabii onun kist olup olmadigindan emin olamazlar hicbirzmn benim miyomum elle bile anlasiliyor aratik kistte ole

Bende bi gece wcye gittikten hemen sonra ole bi agriyla acile gittimki tabii orda anlamadilar agrikesici ile dondum birdaha cok sukur tekrarlamadi ama var ve ameliyat olmam gerekiyor ve artik bebis istiyorum ama ameliyattan cok korkuyorum

arkadasim ilthap durumu varsa hic bekleme bi an once doktora gozuk

Arkadaşım çok sağol yardımcı olduğun için. Bugün gittim doktora sıra beklerkende nolur erkek olmasın die dua ediyorum tabi :) Allahtan kadın geldi ki ona bile baya zorla zorlana anlattım durumu. Ama malesef korktuğum başıma geldi ve alttan muayne etti doktor. Tabi yasak bölgeye dokunmadan. Ne şikayetim varsa söyledim ama rabbim dualarımı duydu da tahlile bile gerek görmeden kaşıntı kremi ve akıntıyı durduracak bir hap verdi. :) Her hastalık kötü ama bu doğrudan ileriki evlilik hayatımızda bebeişlerimizi etkilice için beni çok korkutuyodu :( Rabbim korktuğumu başıma vermedi şükürler olsun.

kist cikmadigi icin senin adina sevindim canim

bense maalesef cok kez alttanmuayene oldum ve bilerek erkek doktorlara bile gittim maalesef elle bile oldum muayeneyi ama cocuk istegiolunca erkek kadin fark etmiyor iste en iyisi kimse ona giderim diyorsun

kist cikmadigi icin senin adina sevindim canim

bense maalesef cok kez alttanmuayene oldum ve bilerek erkek doktorlara bile gittim maalesef elle bile oldum muayeneyi ama cocuk istegiolunca erkek kadin fark etmiyor iste en iyisi kimse ona giderim diyorsun

Sağol cnm çocuğun var mı?

Back