Kiss illeti

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
29
Merhaba bu sene 2018 de kiss sınavına gircem .küçük bi şehirde doguda okuyorum dörde gectim sınıf ogretmenligi okuyorum. Puanim anca buraya yetti . Geleyim asıl konuya benim sınıf arkadalsrimin hepsii kpss kitaplarini yalayip yuttu nerdeysee oderece bi yarış bi hırs. Atanmak öyle kolay değil maalesef e bizde düşük puanla geldik bu bolume istanbul okuyan adam ada zeki olduğu için benden daha iyi puan yapıp atancak zaten niye kendimi yipratim mezun olunca bi yıl calisirm diyorum daha hiç baslamadim bile. Arkadaslarimi goruyorum dershane yaziliyoalr calisiyolar ama içlerinden az kişi atanacak ya da hiç atanmcak boşuna calisiyolar gibi geliyo ama bu kadar hırs yaptiklari için ben kötü oluyorum tembellik mi yapyorum diye mezun olunca calisiim diyorum ama yeni sistemde mülakat var 90 alsan bol mulakaatan kalabilyosun o yüzden çok kasmakta istemiyorum sizc na e yapmalıyım tecrubeli ablalarim yardım etsinler bana

Pes edersen kazanma şansın sıfırdır ama şansını denersen ya kazanırsın ya kaybedersin.

Kazananlar calisanlardir unutma.
Ama öğretmenlikte bazen calisanda kazanamyo. Universte sınavını kazanmak gibi değil. Illa kazaniliyo bi bolum ama atanmak zor maalesef örnek çok gördüm iyi universtelerden olanlar ataniyo genelde

Bnce tembellik yapıyorsun tabiki calıs kpss nin dogu üni si batı ünisimi var.ben ataması cok az ve cok zor olan bir mühendislik bitirdim ve atandım.batıdaki üni mezunlarına ragmen.calısan atanır net.

Ama öğretmenlikte bazen calisanda kazanamyo. Universte sınavını kazanmak gibi değil. Illa kazaniliyo bi bolum ama atanmak zor maalesef örnek çok gördüm iyi universtelerden olanlar ataniyo genelde
Malesef her onune gelen de ogretmen oluyor ee hangi birini atiycan mecbur yuksek puan ve mulakatda iyi puan alanlari atiycan.yani calismak yetmez cok calismak gerekir..

Keske öğretmenlik okumasaydın. Başka yere puanım yetmedi diye öğretmenlik yazanlara çok üzülüyorum.

Neyse ben 5. Yılımda atandım. 5 yıl çalıştım yani. Sayısalcı olduğum için tarih coğrafya anayasa işkence gibiydi benim için alan sınavı geldi çok şükür, alan sınavıyla atandım

Ayrıca mülakatlar kaldırılacak. En son meb açıklama yapmıştı tepkilerden dolayı bu sistemden vazgeçeceğiz diye.

Neden kendini düşük görüyorsun eziyorsun ki? Üniversite sınavında yüksek aldı diye Kpss den yüksek alma şartı mı var? Kim çalışırsa o kazanır. Arkadaşların doğrusunu yapıyor. Sınavlar zekayı degil çalışmanı ölçer. Ben mesela o sıralarda çok yüksek puanla girilen bizim alanda nasıl çalıştıysam artık sınıfta ilk girişte kazanan bir kaç kişiden biri olmuştum. Ve sınıftakiler de hep kendi okullarının birincisi ve benden çok yüksek puanla gelenler. Diğer üniversitelerdeki rakiplerimi söylemiyorum bile ve çok az kadro verilen batıdaki bir ili kazanacak kadar da almışım. Cidden ben zeki degilim açık söyleyeyim diğer arkadaşların yanında esamem okunmaz. Ama sınava nasıl çalıştım her gün en az ama en az 4 saatti. Sınavdan önceki yaz tatilinde bu 8 9 saate kadar çıktı. Bayramlarda bile tüm aile bayramlaşmaya gitti ben bir günü bile heba etmeme derdine çalıştım. Emeğimin karşılığını aldım lütfen tembellik etme o saçma sapan düşünceleri bırak. Sen baştan kaybetmişsin bu şekilde. Hemen çalışmaya başla hiç vakit geç degil. Öyle özelde çalışırım filan kolay degil bak oralar. Millet neden devlete gitmenin derdinde bu emek sömürücülerinin eline düşmemek için.

Bu eğitim fakültelerini 10 yıl falan kapatmaları lazım. Bi önce şu atanamayan öğretmenler atansın sonra tekrar açılır. Hayır bi de hala ısrarla öğretmenlik okuyanlar var, neden anlam veremiyorum!

Bu işi sevmiyorsan kesinlikle hiç başlama faydadan çok zararın dokunur hem kendine hem öğrencilere. Sevmiyorsan sabırlı değilsen farklı alanlarda becerini geliştir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…