kısmetsizlik..

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Arkadaşlar merhaba. ne zaman bu foruma baksam çok üzülüyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin de benim gibi kısmetsizler hiç yok mu. 20 yaşındayım ne gelen var ne giden. ciddi bir ilişkim bile olmadı daha.

hehe teşekkürler aslında onun için kayıt olmuştum foruma da buraya da yazınca komik duruyor evet

Daha cok gencsin be arkadasım ne bu acele bak 4 senedir sevgilim var hala erken diyorum bazı seyler icin ve önümüzde rahat 3 sene var.Tabi baska engellerde var ama cok insan var okurken bile evlenebiliyorlar.

Yasının kıymetini bil bence.

cooook erken ya takma kafana 23 yasindayim seneye dugunum olcak ama hala cok gencim keske 26 27 olsam diyorum :))))

boşver gelip geçici aşklar yaşayacağına ömürlük olsun zamanı gelince olsun..

bende 23 yaşındayım benim hiç ilişkim olmadı kismetlerimde şükür çok oldu ama ben bir tanesi bile istemedim şimdi yanlız yanlız oturuyorum yani Allah herkese bir tane versinde istediğin gibi hayırlı birini versin çok kişi olsa hiç biri bir işe yaramasa ne fayda

Arkadaşlar merhaba. ne zaman bu foruma baksam çok üzülüyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin de benim gibi kısmetsizler hiç yok mu. 20 yaşındayım ne gelen var ne giden. ciddi bir ilişkim bile olmadı daha.

Cidden nichin çok hoşmuş kaydirigubbakcemile3
ayy benim ablam 31 yaşına geldi. Hala evliliğin zamanının gelmediğini düşünüyo
20 yaşında bir kızcağızın bunu yazdığını söylesem ne der acaba
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin canım
İnsallah en doğru zamanda en doğru insanla karşılaşıp evlenirsin yerimseniben

: ) Allah başka dert vermesin

kısmetin nereden ve ne zaman geleceği belli olmaz

çok düşünme böyle şeyleri. daha 20 yaşındasın kaydirigubbakcemile3

canım bende 20 yaşındayım inşallah evleniriz tez vakitte anlıyorum seni

20 yaşında olup bir sürü sorunlu ilişki yaşayıp yıpranmış bir benliğiniz olacağına, hiç ilişki yaşamayıp hala pembe hayallere sahip olmak ne kadar büyük bir erdem...
Farkında mısın acaba?
...

canim sevgili yada evlilik aman gec olsun güc olmasin Turnayi gözüden vurursun öbür türlü kocamaaan bi hayalkirikligi oluyor cünkü icinden cok geciriyorsun ve istiyorsun hayal kuruyorsun cikdimida karsina cok cok sevip baglaniyorsun ve umdugunu bulamadinmi büyük yaralar alabiliyorsun tabi bu herkez icinde gecerli degil gözünü korkutmim yerimseniben ama öle bi durumda 26 ima kadar sevgilisiz olsaydim raziydim diyiveriyor insan.Sevgilin olmadigi icin bi eksiklik hissetme görme kendinde aslinda bi arti senin icin etrafinda insanlari ve tabi erkkeleri tanima firsati daha cok olur kisacasi tadini cikarmaya bak ciktimida karsina o zaman düsünürsün

20 yaş erken evlilik için acelen neyaşının tadını çıkar 24 yaşımda evlendim 4 aylık evliyim evlenene kadarda hayatımda kimse olmadı allah tüm bekarlara hayırlı kısmetler versin inş

21 yaşındayım kısmetliyim ama kısmetlerim benim istediğim gibi değil sevemiyorum karşı cinsten birini sevmek ona aşkla bakmak nasıl duygulardır bilmiyorum flörtlarim çok oldu ama sevemediğim için kısa kestim şimdi ise çok uzak tutuyorum kendime sevebilme ihtimalini bile vermiyorum biliyorum çoğunuz için çok erken ama sevmek insanı herzman mutlu kılar tabiki saplantı haline getirmeden sevmek için sevdiğinizde mutlu olursunuz ..allah herkesin gönlüne göre karşılıklı versin ..artık bende istiyorum yakın hisedeceğim sevebileceğim birini aşkla gözlerine bakmak isityorum sanırım başıma vurdu:kedi:

arkadaşlar çok teşekkürler herkese :) evet haklısınız erken de ama arkadaşlarımın sevgilileri var nişanlananlar bile var. ve ben üniversitede okuyorum inanır mısınız bir kişi bile çıkıp teklif etmedi. aslında yüzüme bakılır diye düşünüyorum yani kaşım gözüm yerinde çok şükür. ama kısmetsizlik başka bi şey heralde. erken diyosunuz da işte o yüzden diyorum.. 3.sınıftayım şimdi ve çevremdeki herkes üniversitede bul birilerini sonra çok zor diyorlar. off ne bileyim ben de..

birden gelir beyaz atli prensin, ne oldugunu sasirisin:))
ölümün ve nikahin ne zaman gelecegi belli olmazmis..

her geçen gün umutlarım daha da azalıyor. hayır sosyal bir insanım da, yeni insanlarla tanışıyorum ama yok yok. neyse benim de imtihanım yalnızlıkla herhalde.. bugün gittiğim tıp merkezinde yanımdaki kadın hamilelik testi yaptırdı, "ne mutlu" diye geçirdim içimden, of offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…