Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül evlendi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
'Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül ve Avram Habib evlendi
Kanal D'de yayınlanan 'Kısmetse Olur' programının sunucusu Seda Akgül, dün akşam saatlerinde 1,5 yıldır beraber olduğu Avram Habib'le nikah masasına oturdu.
"BEN BU GECE EVLENDİM"
Nikah masasında çekilen pozu sosyal medyadan paylaşan ünlü sunucu, fotoğrafa; "Ben bu gece evlendimmm!!! Kısmetse Olur!!" notunu düştü.

seda-akgul-evlilikk4_640.jpg

ünlü sunucu Seda Akgül nikahta gelinlik giymek yerine sade bir elbise giymeyi tercih etti.
seda-akgull1_640.jpg

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" DEMİŞTİ
Seda Akgül, verdiği bir röportajda, "Evlenmeyi düşünmüyorum. Ama görücü usulü evliliklere inanırım ve karşı değilim. Yakın çevremde bir arkadaşımın ya da sevdiğim bir kişinin önerdiği bir insan olursa gider tanışırım. Ve inanın bu ilişki yürür" demişti.
seda-akgull2_640.jpg

Seda Akgül şu an da Kanal D'de yayınlanan evlilik programı 'Kısmetse Olur' programını sunuyor.
seda-akgul-evlilik8_640.jpg

Kaynak: Magazin-Birbak

Bu kadin 1 sene once falan starda sabah haberlerini sunuyordu.her denk geldigimde evde kaldik evlenemedik falangibi laflar yapiodu .ayrica o zamanlarda kiloluydu .guzel zayiflamis sonundada evlenmis :KK53:

Ayy sinir geldi ama heryerde karşıma çıkıyor şu ilaçla zayıflafı diye. Zaten kim zayıflasa hemen yalan reklam yapıyorlar.
Aynen yalan haber kadın diyetisyenle zayıfladı ama iste burası türkiye herkes uyanık köşeyi dönmeye calisiyor

Aynen yalan haber kadın diyetisyenle zayıfladı ama iste burası türkiye herkes uyanık köşeyi dönmeye calisiyor
Aslında bu ınsanlara pirim verenlere kızıyorum. İstiyorlarki yiyelim yiyelim senelerin kilosunu 1 çayla yada benzeri urunle 1 ayda verelim. İnsanlar bilinçsiz kaç kişi öldü bu yuzden ama hala araştırmadan alıp kullanıyorlar. Diyet yapan biri olarak konuşuyorum kimse yanlış anlamasın. Saglıklı beslenince zaten olması gereken bu zaten kilo veriyosun ve geride almıyosun

Back
X