Chess hepsini birden nasıl takip ediyorsuneee bu arkadaş yarışmada çok janti takılıyor, meğer tam tersiymiş
Chess hepsini birden nasıl takip ediyorsun
Reklam arası diyorsunyok ya ben belgeselleri izlerken arada bir gözüm takılıyor yanlış anlaşılma olmasın
Reklam arası diyorsun
Eser yurt dışından gelen çocuk mu? Arada anamın yanına gittiğimde izleyip çocuk kesiyoruz biz. Hoş da bişey hanişaka bi yanada valla izlemiyorum ya, şu eser denen çocuk youtube da patlayınca bi kaç bölüm seyrettimdi, arada zaplarkende takılmıyor değilim
ama program über kalitesiz
Eser yurt dışından gelen çocuk mu? Arada anamın yanına gittiğimde izleyip çocuk kesiyoruz biz. Hoş da bişey hani
Ceyda aslinda Adnanla cok yakin arkadas nisanlisiyla da arkadaslar iste film icabi sevgililer di
Gozde ile Emrenin house partide yari ciplak fotoları çıktı. Ama ekrana vermediler. Neyseee
Canselle Eser gercekten birlikte ayni evde kaliyorlar . Hani su birlikte goruntulenirse 5000 lira cezasi var denilen de hikayyeeee
Kisaca bunlarin hepsi ajanstan secilmis birbirleriyle de yakin arkadaslar
Izliyorum arkadaslar. Bu da bi nevi belgesel sonucta
Daha neler var da yazmaya usendim simdi sipayi emziriyorum.Karanfilden spoiler :)))
Belgesel tabii. Insanuslarin kendilerine es bulma ve çiftleşme maceraları
Daha neler var da yazmaya usendim simdi sipayi emziriyorum.
Degme belgesellere tas çıkartır hem de
Ceyda aslinda Adnanla cok yakin arkadas nisanlisiyla da arkadaslar iste film icabi sevgililer di
Gozde ile Emrenin house partide yari ciplak fotoları çıktı. Ama ekrana vermediler. Neyseee
Canselle Eser gercekten birlikte ayni evde kaliyorlar . Hani su birlikte goruntulenirse 5000 lira cezasi var denilen de hikayyeeee
Kisaca bunlarin hepsi ajanstan secilmis birbirleriyle de yakin arkadaslar
Izliyorum arkadaslar. Bu da bi nevi belgesel sonucta
Ayiplayanin agzina kurekle vurayimevet izliyorum bundan utanmıyorum eleştirilere açığım der gibi yazmışsın
tamam tamam ayıplamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?