Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş kaç kiHayirli es icin bildiginiz dua zikir var mi :)
26.Yaş kaç ki
Tesekkur ederimFurkan 74.ayeti ve Kasas 24.ayetleri okuyabilirsiniz. Anlamlarina bakin cok guzeller
Rica ederim. Bir de muminlerin birbirine habersizce yaptigi dualar cok daha kabul olurmus. Isterseniz ismen dua edelim birbirimize. Ben beyzaTesekkur ederim
Ismimi vermiyim ama dua edin lutfen. Sende mi birini istiyorsun baska bir istegin mi varRica ederim. Bir de muminlerin birbirine habersizce yaptigi dualar cok daha kabul olurmus. Isterseniz ismen dua edelim birbirimize. Ben beyza
Tamam siz nasil isterseniz.Dua ederken siz olarak gecireyim aklimdan o zaman :)Ismimi vermiyim ama dua edin lutfen. Sende mi birini istiyorsun baska bir istegin mi var
Olur bir de sinavimi gecmem icinde dua eder misinizTamam siz nasil isterseniz.Dua ederken siz olarak gecireyim aklimdan o zaman :)
Aklimda biri var hayirli olacaksa onunla , yok olmayacaksa da tez zamanda en dogru insanla hayirli ve afiyetli bir yuva kurmak niyetindeyim. Bu sekilde dua ederseniz cok sevinirim. Unutmayalim ama dua etmeyi, arada haberleselim hatta. Ben de unutmam inşallah sizi
Ettim simdi canimOlur bir de sinavimi gecmem icinde dua eder misiniz
Tabi kii hayırli es ve sinaviniz icin edecegim aklima geldikceOlur bir de sinavimi gecmem icinde dua eder misiniz
kız rainyy buldun mu birini
Hayir bulamadimkız rainyy buldun mu birini
Hayir bulamadim
28kaç yaşındasın
daha gençsin bulursun inşallah kendine uygun birini.
Pek umudum yok ama bulurum insallahdaha gençsin bulursun inşallah kendine uygun birini.
çalışıyor musun pekiPek umudum yok ama bulurum insallah
Evetçalışıyor musun peki