Kısmet için dua

anonimkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
11
6
30
Arkadaşlar aranızda "şu duayı okudum da evlendim çok etkili bir dua" dediğiniz bir dua var mı? 26 yaşındayım bu sene 27 olucam. Güzel de bir kızım (yanlış anlaşılmasın böbürlenme amaçlı yazmadım, bir kusurum yok yani gören beğeniyor anlamında yazdım) ama hayatıma malesef istediğim gibi bir insan henüz çekemedim. Rabbimin gönlüme göre biriyle evlenmemi nasip etmesi için çok dua ediyorum. Sizler de bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen. Varsa etkili bulduğunuz bir dua yazmanızı çok isterim. Yoksa da benim için dua eder misiniz lütfen. Rabbim gönlüme göre biriyle karşılaştırması, mutlu bğr yuva kurmam için. Amin.

29 yasindayim nişanlıyım bende senin gibi düşünüyordum dua ediyordum yanlış insanlara kapilip üzülüyordum.
Bana da güzel oldugumu söylerdi insanlar niye olmuyor diye düşünüp dururdum.
Sonra hayatima nisanlim girdi,kriterlere bana uymuyordu ama çok efendi çok düzgün bir adamdi benimle ilgisi alakasi muhtemdi.
Olmaz dedigim adamla nisanlandim severek isteyerek haziranda evlenicez
Lafin kisasi,zaman ve kader sen ne kadar ugrasirsan ugras gül vaktinden önce acmaz derler ya o misal
Sen duani et zamana birak

Teşekkür ederim canım yorumun için. RABBİM gönlümüze göre versin Kriter dediğin maddi anlamda mı yoksa başka şeyler mi rica etsem bana biraz yazabilir misin? Mesela gönlüne hoş gidiyor mu, görünce beğendin de mi diğer kriterler umrunda olmadı mesela

Ben yaşadığım sehirden baska bir sehirde yasamadim gezmelere gidip geldim.
Nisanlim bizim komşumuz birbrimiziy hiç tanimiyorduk arkadaşımın sosyal medya hesabinda görmüş bizi tanistir demis.
O ara da benim baska bir iliskim var nisanlimin işi İstanbul da asla olmaz dedim kesip attimkiz arkdasim her gördüğünde iste niye istemedin şöyle iyi boyle iyi diyor bende o dönem ki erkek arkadaşımla bitirdim çok üzüldüm.
Ramazan ayındayız kurani kerim okuyorum kiz arkadaşım yine msj atti lutfen görüş son kes rica ediyorum dedi.
Tamam dedim neyse yazdi bana nisanlim ama asla konusmak istemiyorum ben istemiyorum arkadaşım ısrar etti niye bana baski yapıyorsunuz gibi seyler dedim.
Yeni bir iliskiden ciktigimi çok üzüldüğümü anlattım beni anlayisla karsiladi guzel seyler konustu bayagi etkiledi beni
Bu arada ailemde bende uzak evlilik istemiyoruz asla
İzne geldi bulusalim dedi yok olmaz ben istemiyorum dedi yanimda bir ablam vardi bulus ne olcak bu cocuk çok iyi yakışıklı belki doğru kişi budur vs seyler dedi
Neyse gittim bulusmaya elini sıktığım an carpildimhakkini yemek gibi olmasin yakışıklı bir nişanlım var.
Efendi düzgün ahlaklı oyle ilerledi.
1.5yil sonra nişan yaptik
Haziran’da evleniyoruz
Sorunlarimiz oldu ama hep ustesinden geldik
Ben biraz en ufak detaya takilan biriyim elinden geleni yapti benim icin sagolsun
Seviyorum onu
Allah sizede nasip etsin

yaaa çok sevindim canım senin adına. Darısı benim başıma

Olmayınca olmuyor ya... buraya şu an öyle dolu rastladım ki. İnstagram anasayfam nişanlanan arkadaşlarımla dolu. Abartısız her gün 2 kişi nişanlanıyor. Yaşım 28, sıra bana da gelsin hayırlısıyla diye her gün her vakit namazda dua ediyorum ama olmuyor... çok üzgün denk geldim buraya içine kapanıyorum iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…