merhaba, benimde bebeğim kışa doğru doğacak.Ben 3 tane yenidoğan tulum aldım,çok kalin değil normal penye,5 tane de 0-3 ay tulim aldım.5 tane kadar uzun kollu iç zıbın,3 tane kısa kollu iç zıbın.Sonra patikli zıbınlardan da 8 tane kadar aldım.1 tane kalın,2 tane de ince battaneye aldım ama bunlar penye değil ince kadife batyaniyeler.Zaten içine güzelce zibinlarini giydirip birde tulumu giydirinde üsümez sanirim ilk aylar hep battaniyenin icınde oluyor bebiş zaten hani kundak değilde şöyle bi sarıyorsun birde şapka kullanmak lazım,ben 8 tane kadar da şapka aldım.Yeni doğan bebekler kafadan da üşütebiliyormuş sürekli şapkasini eksik etmezsin onun dışında çok kalın tulumlar almana gerek yok bence,2-3 tane de yelek edin ister hazır ister el örgüsü tulumunun üzerinde giyririrsin.Çok fazla yeni doğan birşey alma 0-3 ay yada 1-3 ay olanlardan almak daha mantikli yeğenimden biliyorum 1 haftada küçülen tulumlari oldu,çok konuştum kusura bakma:) başka sormak istedigin birşey olursa sorabilirsinn