- Konu Sahibi fairylove23
-
Canım mangoya baksana indirimde şimfi, çok güzel kabanlar var en pahalısı şu anda 150 tl ve kaz tüyü, olduğun yerde yoksa internet mağazası var sipariş ver, beğenmezsen 30 gün içindd ücretsiz iade hakkın var, ben mağazadan taşımamak için eve sipariş veriyorum :))Eki Görüntüle 1384152 bu tarz mont arıyorum bayanlar
Canım mangoya baksana indirimde şimfi, çok güzel kabanlar var en pahalısı şu anda 150 tl ve kaz tüyü, olduğun yerde yoksa internet mağazası var sipariş ver, beğenmezsen 30 gün içindd ücretsiz iade hakkın var, ben mağazadan taşımamak için eve sipariş veriyorum :))
Canım beğenmezsen iade edersin! Tozlu da bu ara çok reklam yapıyo heralde iade alır, ama inşallah beğenirsin, sabah girdim mangoya kabanlar gerçektwn çok hoş, kendim de kullanıyorum çok da memnunum, güzel de ısıtıyor :) gelince polyester olup olmadığına ve kalınlığına bak, inceyse geri gönder ısıtmıyo çünkü, kalın kaliteliyse kumaşı o da çok güzel ısıtır ama! İnşallah beğenirsin de güzel gğnlerde kullanırsın :)yaa baktım da keşke önceden görseymişim bunları çok güzel şeyler varmış mangoda. gözümü kararttım dün gece Tozludan şu modeli sipariş verdim inşallah beğenirim...
Eki Görüntüle 1384531
sağol canım ya şimdi baktım da polyestermiş .. polyester ısıtmaz mı???Canım beğenmezsen iade edersin! Tozlu da bu ara çok reklam yapıyo heralde iade alır, ama inşallah beğenirsin, sabah girdim mangoya kabanlar gerçektwn çok hoş, kendim de kullanıyorum çok da memnunum, güzel de ısıtıyor :) gelince polyester olup olmadığına ve kalınlığına bak, inceyse geri gönder ısıtmıyo çünkü, kalın kaliteliyse kumaşı o da çok güzel ısıtır ama! İnşallah beğenirsin de güzel gğnlerde kullanırsın :)
Canım kalın ve kaliteli kumaşı varsa ısıtır ama soğuk yerdeysen ne kadar kalın olursa olsun kaz tüyü gibi olmaz, sana tavsiyem önce toZluda iade prosedürüne bak, 30gün ücretsiz ve sebep belirmeden iade halkkın varsa bi tane de mangodan sipariş et, hangisini beğenirsen diğerini geri gönder :) mangoda 30 gün süre ücretsiz ve sebep belirtmene gerek yok :))sağol canım ya şimdi baktım da polyestermiş .. polyester ısıtmaz mı???
evet tozluda da 14 gün içinde değişim yapılıyormuş. Mangodaki ürün kaç günde gelir ki...Canım kalın ve kaliteli kumaşı varsa ısıtır ama soğuk yerdeysen ne kadar kalın olursa olsun kaz tüyü gibi olmaz, sana tavsiyem önce toZluda iade prosedürüne bak, 30gün ücretsiz ve sebep belirmeden iade halkkın varsa bi tane de mangodan sipariş et, hangisini beğenirsen diğerini geri gönder :) mangoda 30 gün süre ücretsiz ve sebep belirtmene gerek yok :))
canım çok teşekkür ederim ilglendiğin için ben bi iyice inceleyeyim.Canım yuriçiyle gönderiyolar bide ürünü sepete eklerken tedarik sürecini de gösteriyo zaten çünkü bedens göre bile değişebiliyo, indirim var ya o yüzden ama ben en fazla 3 gün bekledim şimdiye kadar! Bi bak, uzun sürecekse ben istersen alır yollarım sana, sanırım mağazada doğrudan yollayabiliyo ama yollayamaZsa bi kargo parası olur ekstra, benim işyerime çok yakın mango
Rica ederim canım, sadece bi modeli var denedim kendim de s beden bile çok şişkin durdu, şişman gösterdi, 300den 150ye indi şu anda krem ve siyahı var o modeli beğenmedim pek o yüzden, diğerleri çok hoş ama :)canım çok teşekkür ederim ilglendiğin için ben bi iyice inceleyeyim.
Canım bende m beden krem renk salaş mango hırka var bir kez giyildi, düşünürsen eklerim, 30 tluzun hırka arıyorum dizin biraz üzerinde... elinde olanlar paylaşabilirler mi
canım ne kadar istiyosunCanım bende bunlar var bir bak istersen Eki Görüntüle 1436812 Eki Görüntüle 1436813 Eki Görüntüle 1436815
sağol canım zahmet olduCanım bende bu var miss poem M beden. hafif tüylenme var ama şu kazaklar için tüy alma makinelerinden varsa onunla hallolacak birşey :) Tüylenme olduğu için 15 tl ye vereceğim.Eki Görüntüle 1436750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?